Meny

Regnskapsbyrå / revisor

Skal du drive et moderne regnskapskontor, må regnskapsprogrammet levere løsninger som gjør at samarbeidet mellom kontor og kunde får en god flyt. Vi tilbyr to ulike systemer som gjør nettopp dette. Prisbelønte Uni Økonomi og vår nye skybaserte løsning Uni Economy.

Uni Economy, fremtidens økonomisystem

 

 
 
 
 
 
1:37
 
 
 
1:37
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wistia video thumbnail - Uni Economy - Final
 

Thanks for reporting a problem. We'll attach technical data about this session to help us figure out the issue. Which of these best describes the problem?

Any other details or context?

Cancel
message
 
 
 
 
 
 
 

 

Vår nyeste løsning for økonomistyring er Uni Economy. Uni Economy er 100% skybasert og utviklet på helt ny webteknologi.

 

Dette er fremtidens økonomisystem med hovedfokus på arbeidsflyt. Løsningen har melding- og chatfunksjon helt ned på ordre- og bilagsnivå slik at kunder eller medarbeidere automatisk kan varsles via push-varsler på både desktop og mobil. Dette åpner opp for dialog og samarbeid i hele programmet.

 

Systemet tilbyr også automatisering av arbeidsoppgaver og prosesser, og bygger på et åpent API som gjør integrasjoner og samarbeid på tvers av systemer enklere.  Les mer om Uni Economy her

 

 

 

Uni Økonomi, kraftig og prisbelønnet

 

Uni Økonomi er et velprøvd, prisbelønnet og svært funksjonsrikt system med løsninger for mange bransjer og bedriftstyper. Det består av en kraftig databasemotor (SQL) og et funksjonsrikt økonomisystem i bunn, kombinert med en skybasert tilleggsløsning. Den skybaserte tilleggsløsningen, Uni24, gir kundene dine mulighet til å ta en større del av jobben selv, samtidig som både du og kundene dine har kontroll på deres regnskap. Kundene vil med den alltid ha viktige data tilgjengelige. Uni24 er dessuten en rimelig og god løsning for dine kunder.

 

Uni Økonomi tilbyr bl. a. en kraftig modul for prosjektstyring og lager og logistikk. Den er også kåret til "Best i test" seks år på rad av PC World Norge.

 


30-års erfaring

Uni Micro skiller seg ut fra andre regnskapsprogram på pris og effektivitet. Med over 30 års erfaring, og over 300 regnskapskontor, vet vi hvor viktig det er med effektive arbeidsrutiner.


Gode priser

Alle Uni Micro sine priser er konkurransedyktige. Ta kontakt med våre kundekonsulenter for et uforpliktende tilbud.


«Med Uni Økonomi blir arbeidsdagen vår 20% mer effektiv enn et hvilket som helst annet regnskapsprogram.»

Vangdal Regnskap


Les mer om hva Vangdal sier om Uni Økonomi

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: