Meny

Vangdal Regnskap

10.11.2015

-Vi er svært fornøyd med vårt samarbeid med Uni Micro, og kan trygt anbefale det til alle med behov for et komplett regnskapssystem.

"For oss er det viktig med et system vi kan stole på, og som tilbyr alt vi trenger innenfor regnskapsprogramvare på en enkel og effektiv måte"

 

Vangdal Regnskap sitt mål er å bli et av de ledende regnskapskontorene på Vestlandet. I tillegg til regnskapsføring tilbyr de rådgivning og total økonomistyring for sine kunder. Vangdal Regnskap har en meget stabil kundemasse som øker sakte men sikkert. Flere av deres største kunder har de hjulpet med økonomien i flere tiår. De har erfart at god kommunikasjon med kunden er helt avgjørende for å kunne gjøre en best mulig jobb.

 

Lang fartstid 

Uni Micro har vært Vangdal Regnskaps leverandør av regnskapssystemer i over 10 år. Etter å ha testet flere ulike typer programmer, var det Uni Micro som på best mulig måte oppfylte våre behov som regnskapsfører, forteller gjengen fra Vangdal Regnskap.

 

Tilpasningsdyktig system

- En stadig oppdatert programvare gjør at vi kan være sikre på at vi henger med i bransjens utvikling. I et marked som utvikler seg raskt og med stadig strengere krav, er vi avhengige av å ha et stabilt og tilpasningsdyktig system i bunnen. Uni Micro har her vist seg svært behjelpelige og imøtekommende med å tilpasse programmet og skreddersy rapporter til våre kunders behov. Dette forenkler vårt arbeid betydelig. Uni Micro alltid raskt ute med å hjelpe ved eventuelle problemer, noe som gjør at vi til enhver tid kan stole på at vi har et velfungerende program, forklarer de ansatte.

 

Systemet alle kan bruke

- En særegen brukervennlighet bidrar til at vi kan opprettholde en høy effektivitet uavhengig av utpregede datakunnskaper, påpeker de ansatte. De legger til at brukervennligheten til programmet er også unik i samarbeidet med deres egne kunder, da de kan håndtere og forstå programmet i stor grad på egen hånd.  

 

Fornøyd med samarbeidet

-Vi er svært fornøyd med vårt samarbeid med Uni Micro, og kan trygt anbefale det til alle med behov for et komplett regnskapssystem, avslutter gjengen fra Vangdal Regnskap med et smil.

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer