Meny

Halvorsen Bakeri

-Vi er veldig fornøyd med Uni Økonomi, og ser at vi bruker mindre tid på regnskapet nå.

Det er vel ingenting som lukter bedre enn varmt hvetebrød. Halvorsen Bakeri er Vestfolds eldste bakeri, og har eksistert siden 1879. Det er lenge siden de kun solgte bløtkake til byens fine fruer. Menyen er nå like morderne som økonomisystemet deres.

 

Sparer tid med Uni Økonomi

- Vi vurderte å hente inn ekstern hjelp til regnskapet, men jeg ønsket helst en løsning hvor jeg selv kunne fortsette med regnskapet og likevel få avlastning på mine oppgaver. Samtidig hadde vi behov for noen nye kassaløsninger, slik at medarbeiderne enkelt kan hente informasjonen de ønsker gjennom tilgang til oppdaterte lister på hva produktene inneholder og være online, forklarer Bente Aven Lang, daglig leder i Ivar Halvorsen AS.

Lang forteller at hun er svært fornøyd med Uni Økonomi og butikkdatamodulen. - Tidligere hadde vi manuelle kasser, så dagsbilagene måtte gjennomgås og konteres helt til slutt. Nå bokføres dagssalget automatisk hver dag. Det forenkler en del av de rutinene jeg hadde før. Vi kan nå også hente opp kunder som handler fast hos oss og legge inn ordrer på dem. I tillegg er lisensen veldig gunstig prismessig, sier Lang.

 

Fornøyd med oppfølging og support

- Vi har fått god oppfølging. Det er en utrolig flott avtale med fri support, noe som var mye av grunnen til at vi valgte Uni Økonomi. Supportavdelingen hos Uni Micro er flinke til å forstå hva vi spør om, og til å gi rask og god hjelp. I systemet er det også hjelpefunksjoner og videoer som illustrerer godt. Jeg følger alltid med på Nytt fra kundesenteret og mottar automatiske oppdateringer hver uke. Da får man alltid med seg det nye og er oppdatert, forteller Lang.

 

Støtter norsk næringsliv

Lang legger til at det er flott at Uni Økonomi er et norsk økonomisystem, slik at de ved å kjøpe produktet er med å støtter norsk næringsliv og tar vare på arbeidsplasser.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer