Meny

Østlandet

Her er en oversikt over våre forhandlere på Østlandet.

logo.bmp

Interconnect AS har solgt Uni Micro programvare siden 1995 og vi meget god kompetanse på butikkdata. Interconnect er en totalleverandør av butikkdata inkludert full lagerstyring. Vi installerer og tilbyr opplæring.

Våre kunder representerer ulike bransjer vi har mange gode referanser. I tillegg til produkter fra Uni Micro, leverer vi også utstyr for datafangst i form av strekkode og RFID lesere. Vi tilbyr også etikettskrivere og etiketter som dekker de fleste behov.
Vi holder til på Grini Gård øst i Bærum. De fleste av våre kunder befinner seg i Oslo eller Akershus.

 

www.interconnect.no 

 

 

4human.logo.png

 

4human, tidligere AD Gruppen, er en nasjonal IT-leverandør med lokal forankring i Vestfold og kontorer i Tønsberg, Sarpsborg og Oslo. 4human har over 50 dyktige medarbeidere med bred bransjeerfaring som hjelper kunder over hele landet og tilbyr driftstjenester fra to datasentraler i Norge og HRM –systemer med tilhørende konsulenttjenester.
 
4human IT har over 15 års erfaring med stabil drift av Uni Micro på ASP.
 
Målet for alle våre forretningsområder er å gjøre våre kunders ledere og medarbeidere bedre, ved bruk av informasjonssystemer. Vi jobber for å forenkle, forbedre og effektivisere måten våre kunder arbeider på. Dette er fanget opp i vår tagline: We simplify and improve!

 

www.4human.no

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer