Meny

Nå er vi i gang

28.11.2017
Ventetiden er over og vi har lansert vårt helt nye skybaserte økonomisystem, Uni Economy. Systemet er bygget på nyeste tilgjengelige teknologi og er i dag Norges mest moderne økonomisystem. 
Uni Economy er i første omgang utviklet med tanke på tjenestebedrifter og regnskapsbyråer, og inneholder moduler for salg, regnskap, lønn og timefangst.

 

Åpner for sømløst samarbeid og rådgivning

I tillegg til de mer opplagte fordelene ved skyløsningen, som ingen installasjon, ingen dyre serverløsninger og automatisk backup, er mulighetene for dialog og rådgivning i selve systemet en ny og viktig funksjon. På alle nivå i systemet, helt ned på bilag og ordre, kan du chatte, tildele oppgaver eller sende melding til medarbeidere eller kunder. Meldingen vil automatisk bli varslet hos mottaker som kan respondere eller utføre oppgaven øyeblikkelig. Historikken vil selvsagt kunne lagres for senere bruk.

 

Brukervennlig, med automatiserte prosesser

Webystemet er utviklet spesielt med tanke på arbeidsflyt og brukervennlighet og åpner for en del automatiserte prosesser som faktura-tolk og opprettelse av kunde og leverandør.

Fakturamottaket har blant annet rutiner for en automatisk godkjenningsflyt som kan aktiveres. Denne flyten kan regelstyres slik at prosessen går automatisk basert på oppsatte grenseverdier som f.eks. fakturabeløp eller leverandør.

 

Åpent, fleksibelt og tilgjengelig

Et åpent, tilgjengelig og fleksibelt API gir muligheter for utvidelser, spesialtilpasning og integrasjon til dine favorittsystemer. Uni Economy kan «snakke» med andre systemer som f.eks. Office 365 og gir mulighet for sanntidsoppdatering til og fra Uni Economy. Mulighetene som følger med det åpne API-et gjør det til et av de meste tilgjengelige, fleksible og sosiale økonomisystemene på markedet.

 

Klikk her og prøv systemet gratis!

Kommentarer
Priser
Skrevet av: 04.01.2018
Priser gjemmes.... I dagens anbudsverden må vi leve med at pris er viktig faktor, også her

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: