Meny

Skatteinfo nr. 2

23.03.2015

Skatteinfo fra Skatteetaten med informasjon om aktuelle saker. 
Legg kanskje spesielt merke til unntakene i fra hovedregelen om redusert oppbevaringstid på 5 år. Redusert oppbevaringstid av regnskapsmateriale til 5 år gjelder fra 1. januar 2015, men har en del vesentlige unntak.

 

Legg også merke til at det er kommet et nytt skjema, RF-1318, salg av bolig . . gevinst-/tapsberegning og få med deg den nye strategien til Skatteetaten for kontroll av selvangivelsen og omsetningsoppgaven, samt for utvelgelse av skatteyter for kontroll. Dette finner du i Skatteetatens Analysenytt.

Hovedregelen for salg av oversettelsestjenester i Norge er avgiftspliktig. Denne meldingen er nok uviktig for de aller fleste, men likevel svært viktig for noen få. Her er det nemlig 2 viktige unntak, det ene er når personer omsetter og selger eget verk, det andre er hvis en utfører oppdrag fra utlandet.

Hovedtema denne gangen er likevel Samarbeid mot arbeidskriminalitet og a-ordningen. Hvordan korrigere. OBS. Når det gjelder a-meldingen vil vi ganske snart publiserer en info her som er mer skreddersydd for deg som bruker Uni Lønn.

 

Les hele saken her

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer