Meny

Nytt Kundesenter for Uni Micro Web - status

01.10.2017

 Over 70 kunder har til nå tatt i bruk vårt nye Kundesenter. Er du ikke en av dem kan du registrere deg her

Innen året er omme er målet at alle kundene våre skal ha kommet over i vårt nye kundesenter, og alle henvendelser vil da bli rutet dit.
Link til kundesenteret, for de som har fått tilgang: https://unimicroweb.atlassian.net/servicedesk/customer/portal/1
Denne linken er fint å lagre som favoritt i din nettleser.De som enda ikke har fått tilgang og gjerne vil komme i gang, registrer deg herNoen synes det blir litt mange mailer i saker hvor det er mange kommentarer. Disse mailene er bare en påminnelse om at det har kommet en kommentar på saken, og mailene kan du slette fortløpende. Alle kommentarer ligger på saken på kundesenteret, det er bare å klikke på linken i mailen og du er direkte inne på saken i kundesenteret. Her kan du også kommentere sakene direkte.
En annen ting vi har fått tilbakemelding på er at enkelte kunder lurer på hvor bilder eller print screen ligger, når vi refererer til et vedlagt bilde på en sak. For å se bildene må du klikke deg inn på saken via link, og her ligger alle vedlegg sammen med alle kommentarene pr sak.

Husk også at dere finner mye dokumentasjon og beskrivelser, inklusive opplæringsvideoer på kundesenteret. Det er bare å søke etter det du trenger på forsiden i kundesenteret

Uni-nytt

Webchannel

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer