Meny

Julehilsen fra Uni Micro Web

19.12.2017

Riktig god jul og godt nyttår til alle våre kunder

2017 er snart tilbakelagt og for Uni Micro Web så har det vært et veldig spennende og hyggelig år. Vi har fått veldig mange nye kunder, og ikke minst har vi kunnet se at flere av kundene våre øker omsetning. Når alt kommer til alt så er de tallene viktig både for oss og for dere som kunder.

Vi har siden slutten av 2016 og frem til i dag fått doblet antall utviklere i selskapet, vi har mer kapasitet på kundesenter og vi vil i første halvdel av 2018 få økt de menneskelige ressursene på salg og konsulent. Det er vi trygg på at vi skal forvalte på en god måte slik at det kommer dere som kunder til gode i 2018!


Vi gjør helt sikkert ikke alt riktig i Uni Micro Web, men min opplevelse er at absolutt alle som jobber her har en genuin interesse og ønske om å stadig lage bedre produkter og tjenester for nye og eksisterende kunder. Vi begynner å bli et fagmiljø for digitale tjenester i Norge som har betydning! Det håper jeg kan være inspirerende for alle Dere, men også for de nye menneskene som får sitt arbeidssted hos oss fremtiden.

På BlackFriday i år, så hadde vi døgnbemanning og overvåking av tjenestene vi leverer. Bare på denne ene helgen så ble det plassert nesten 4000 ordrer og den totale omsetningen for alle våre kunder var omtrent 10 millioner. Vi har konkrete planer for at vi i 2018 skal lage programvare, verktøy og forbedringer som skal gjøre oss i stand til å øke de tallene vesentlig neste år!

Vi har mange planer for 2018, men en viktig endring må nevnes. I første halvår av 2018 vil en ny personvernlovgivning(GDPR) tre i kraft, det jobber vi med i disse dager. Det vil nok kreve at vi inngår en databehandler avtale med hver enkelt av dere, i tillegg skal vi bistå for at dere har riktig informasjon og samtykke på deres nettsider. Jeg antar at vi har mer konkret informasjon om dette omkring mars 2018, men ingen av oss bør ignorere dette!


I tillegg så vil vi i 2018 begynne å tilby små og mellomstore kunder markedsbistand, i form av å kjøpe trafikk til nettstedene deres. Vi jobber strategisk sammen med Inevo for å tilrettelegge dette for våre mindre kunder. Dette vil både bli hjelp og bistand til oppsett, kursing og konsulenttjenester vi kan tilby kundene våre for å øke leads og ordrer i nettbutikkene. Vi skal ikke være et alternativ for våre virkelig store kunder på dette området, men for kunder som har et markedsbudsjett på 10-20 000 pr måned mener vi at vi skal kunne gi en svært konkurransedyktig bistand i markedet!


Jeg må nevne en ting til for 2018, så må det bli lanseringen av Uni Economy som skjedde i slutten av dette året. Videreutviklingen og utbedringen av dette produktet blir spennende både for oss i Uni Micro Web AS og for morselskapet vårt. Vi har vært så heldig å få bruke dette noen måneder nå. Vi tør påstå at det ligger et fundament her, som det norske markedet ikke har sett av et nettbasert ERP system tidligere. Dette nye systemet, som i hovedsak er lansert for regnskapsbyrå pr i dag, vil antagelig i løpet av 2018/19 også være med å lage en plattform for at vi skal kunne lage enda bedre nettbutikk og webside -løsninger. Mulighetene til å automatisere prosesser og samhandle blir helt unik – vi rett og slett bare gleder oss!


Dersom jeg skal gi en anbefaling for 2018 så må det være å følge med på web/nettbutikk kursene vi skal arrangere, samt at dere leser nyhetsbrevene og bruker oss mer til rådgiving! Vi besitter kompetanse og har nettverk rundt oss som kan være med å bidra til at Dere når målene deres for 2018!Vi i Uni Micro Web ønsker dere alle en riktig fredfull jul og nyttårshelg. Bruk den til å lade batteriene, være tilstede og kanskje besøke noen dere vet burde hatt et ekstra besøk i julehøytiden.


Riktig god Jul og Godt nyttår
Jan Arve Dyrnes

Kommentarer

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: