Meny

God sommer!

04.07.2018

Sommerferien er i gang for mange allerede. Noen er på reise til sydligere strøk, mens andre opplever sydlig klima her hjemme i Norge disse dagene. Noen liker late dager, mens andre er mer aktive, hver sin smak.

Sommeren kan være en fin anledning til å planlegge høstens mange aktiviteter.

Vi er i ferd med å legge bak oss et hektisk halvår med høy aktivitet i mange nettbutikker. Mange med svært gode besøkstall og høy omsetning. GDPR har tatt mye oppmerksomhet, spesielt i forbindelse med nyhetsbrev. Vi tror de fleste har kommet godt ut av det, fått ryddet i porteføljen, økt fokuset på nyhetsbrev og aktiviteter som kan sørge for økt trafikk inn til nettbutikken.
 

Det som er viktig etter 1. juli er hvordan man skal opprettholde, og hente inn nye nyhetsbrev-mottakere. Vi har laget noen forslag til hvordan dette kan gjøres. Mye handler om å ha en dynamisk levende nettbutikk med en jevn strøm av besøk. For de som ønsker å fokusere mer på økt aktivitet, kan dette være første steg på veien for å øke trafikken til nettbutikken din. Vi viser deg gjerne noen forslag på hvordan det kan gjøres, enten helt enkelt eller mer komplekst. Vi tilpasser oss dine behov.

Ta gjerne kontakt for en prat med en av våre konsulenter i løpet av sommeren. Sammen kan vi  legge en felles plan for å øke trafikken inn til nettbutikken, samt fokusere på å få en større nyhetsbrev-portefølje.

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer