Meny

Det går mot lysere tider...våren kommer!

06.04.2018
Kategori:

Vi har nå lagt bak oss påsken med ferie og fridager for mange av oss. Skiturer, skrelling av appelsiner, kvikke lunsjer i naturen, sol som gav oss brunfarge, et velfylt påskeegg er slukt, venner og familie har hatt besøk eller besøkt, andre har latt påske være påske og nytt stillheten.

Etter en høytid med fridager er det snart dags for fysisk arbeid, klargjøring og forberedelse av våren, kom mai du skjønne og milde. Dagene blir lysere og lengere, ullklær blir byttet ut med lettere kvaliteter i bomull. Enkelte kaster skjorta, men pass på da sola kan virke varm, mens lufta kan være kjølig og skarp.

 

For de av dere som driver en nettbutikk er dette nok en fin mulighet til å kjøre i gang aktiviteter. 17 mai-dressen er kanskje blitt for liten, skoene er kanskje slitt? Nytt servise må kjøpes inn, da mange av tallerkenene har fått sprekker. En ny duk og kanskje noen puter kan friske opp den litt for gamle sofaen. Hva med å kjøpe inn ferdig kake til festen på 17 mai? Hagearbeid, polering av bil og båtpuss er annet som gjerne gjøres i denne vårlige måneden. Det finnes med andre ord utallige muligheter til å selge produkter og tjenester i forbindelse med mai måned.

 

Som nevnt sist i nyhetsbrevet for mars og påske handler det meste om planlegging, gode bilder og tekst til innleggene i sosiale medier og i nyhetsbrev. Engasjer publikum med for eksempel «hva er 17 mai for deg» eller del et bilde på instagram, som beskriver nettopp det? Det kan føre til deling i sosiale medier, noe som igjen kan føre til økt trafikk til din nettbutikk, som ofte fører til konverteringer og salg!

 

Helligdager i Mai

 

1.5: Offentlig høytidsdag, 10.5: Kristi Himmelfartsdag, 17.5: Grunnlovsdag, 20.5: 1. pinsedag, 21.5: 2. pinsedag

 

Lykke til med salget og god lesning av vårt nyhetsbrev.

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer