Meny

Om oss

Vår visjon:

Uni Micro skal være Norges foretrukne økonomihus, kjent for å levere kvalitet i alle ledd. Våre løsninger skal forenkle rutiner og øke lønnsomheten for våre kunder.

 

 

Vi leverer komplette løsninger

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon. Vi leverer komplette økonomisystem til et bredt utvalg bransjer. Vårt fokus har alltid vært å lage funksjonelle løsninger som er brukervennlige og fleksible. Med vekt på innovasjon og forenkling av rutiner, benytter vi oss alltid av den nyeste teknologien, og ligger helt i forkant når det gjelder systemutvikling. Det nyter våre kunder godt av, ved alltid å ha et oppdatert og topp moderne regnskapsprogram, uansett størrelse eller bransje.

 

Vi er en solid leverandør

Uni Micro er en solid bedrift med en sunn økonomi. Et stadig økende antall kunder, sørger for at vi har en god vekst. Med kontorer i Modalen, Oslo, Bergen, Haugesund, Trondheim, Bodø og Stavanger er det aldri langt til nærmeste Uni Micro kontor.

 

Best i test seks år på rad

I 2015 ble Uni Økonomi kåret til best i test av PC World for sjette året på rad. Det er ingen tilfeldighet. Vi har over 37.000 brukere. Vår fordel er den sømløse flyten mellom modulene. Du skal ikke behøve å taste noe to ganger. Målet er å gjøre regnskapsføring, og all annen registrering, så enkel og automatisert som mulig, samtidig som du alltid har kontroll og får oppdaterte rapporter som viser deg historikk og status på din bedrifts økonomi. Dette gir deg et glimrende utgangspunkt for å finne den mest lønnsomme veien videre mot bedriftens mål.  

 

Det beste fra to verdener

Med Uni24, vår web-baserte løsning, er du alltid pålogget, og kan hente den informasjonen du vil ha, der du er, når som helst.

 

Du kan stole på oss

Med over tredve år i bransjen er Uni Micro en bedrift du kan stole på. Vi satser tungt videre og har mange, spennende planer for fremtiden. 

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: