Meny

OCR-tolk

La OCR-tolken gjøre jobben for deg

Elektronisk håndtering av bilag med fakturaflyt og tildeling/aksept er viktig for de fleste bedrifter i dag. I denne sammenheng er tolkning av inngående faktura avgjørende for å gjøre prosessene effektive.

 OCR-tolk

Tolker

Ocrtolken gjør jobben for dere; den tolker fakturaen og fyller ut feltene direkte i fakturamottaket. Med denne på plass får dere en effektiv og sikker håndtering av inngående faktura i Uni Økonomi.

 

Fyller ut og sparer tid

OCR står for Optical Character Recognition og betyr i dette tilfellet at Uni Økonomi sitt fakturamottak gjenkjenner leverandør, fakturadato, kid, beløp, kontonummer med mer og fyller dette automatisk inn i de rette felter i Uni Økonomi.

 

Lærer og kvalitetsikrer

For å få best mulig resultat kan tolken læres opp til å huske fakturaoppsettet til ulike leverandører. Tolken husker hvor de ulike feltene er plassert, og er med å kvalitetssikre fakturaopplysningene. Dette sparer deg for mye tasting, frigjør tid og gjør arbeidsdagen enda enklere.

 

 

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer