"Norges råeste API"

Det er ikke uten grunn at vårt API blir omtalt som det råeste på det norske ERP-markedet. Uni Economy er mer enn bare et skybasert økonomisystem, det er og en plattform for utvidelser og samarbeid. Vi har derfor utviklet et helt åpent og restbasert API for å enkelt kunne integrere oss med potensielle partnere.

Samarbeid skaper de beste løsningene

Vi tror at samarbeid skaper de beste løsningene, og samtidig gir begge parter et konkurransefortrinn i fremtiden. Et åpent API gjør Uni Economy tilgjengelig for potensielle integrasjonspartnere som ønsker å skape de beste kundeopplevelsene sammen med oss. Vi er åpne, tilgjengelige og håper å utvikle et bredt spekter av lønnsomme forretningsmodeller for våre partnere. Vår suksess avhenger av partnernes suksess. 

Intuitivt REST API

Markedsplass i systemet vil til enhver tid vise tusenvis av kunder og brukere hvilke produkter og integrasjoner som er tilgjengelig. Kunden vil selv administrere dette og bestille derfra. For våre partnere betyr dette at deres løsninger i Markedsplass raskt vil bli eksponert for potensielle brukere. Kimberly Phan fra OneStop Reporting, en markedsledende rapporterings- og budsjetteringsløsning, kan fortelle om et ryddig og oversiktlig API hos Uni Economy.

- Vi i OneStop Reporting har jobbet med et titalls ulike API’er, både mot norske og internasjonale økonomisystemer. REST API’et mot Uni Economy har vært blant de aller mest intuitive å jobbe mot, og er godt dokumentert i Swagger. Vi hadde behov for minimalt med bistand underveis. 

OneStop Reporting har som mål å tilby en fleksibel og enkel rapporteringsløsning til kunder av moderne skybaserte økonomisystem. Bedriften har kunder i alle størrelser og bransjer. 

- Uni Micro er en solid aktør i det norske markedet som har vært svært proaktive for å få til et samarbeid med oss. De har sett verdien i å tilby et godt grensesnitt for integrasjon mot tredjepartssystemer og var derfor et naturlig valg av integrasjonspartner for oss, sier Phan.

Få en sterk organisasjon og merkevare i ryggen

Med over 30 års kompetanse og erfaring på økonomisystemer og visjonære fremtidsplaner er vi i Uni Micro en langsiktig, lønnsom og trygg partner. Vi har et stort fokus på å levere de beste løsningene til våre kunder.

- Uni Micro viser at de fokuserer veldig på å utvikle deres API på best mulig måte for å dekke deres kunders behov, og vi utfyller deres løsninger med å hele tiden ha fokus på å bli best på rapportering. På denne måten kan vi sammen levere en løsning som våre kunder vil finne svært nyttig og se stor verdi hos. Uni Micro har vært proaktive siden start og dette har bidratt til at vi har hatt et svært produktivt samarbeid. Det har vært et utrolig spennende prosjekt vi har gjort sammen, og vi ser frem til et langvarig og godt samarbeid fremover, sier Phan.

Hva kan vi hjelpe med?
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×