Meny

Nobb, RS-Kalk, Nelfo

Les inn eller oppdater dine varer fra din leverandør med noen få tastetrykk!

nobb.jpg

 

Med importfiltre RS-Kalk, Nelfo og Nobb kan du på en enkel og svært effektiv måte importere pris- og rabattfiler fra din leverandør/grossist.

 

RS-KALK

RS-KALK er et filformat som særlig rørleggerbransjen har brukt i mange år. Dette består av to filer, en prisfil og en rabattfil. Leverandøren sender vanligvis ut samme prisfil til alle forhandlere. Denne inneholder liste over alle varene, med standard priser. Rabattfilen inneholder spesifikke rabatter for hver enkelt forhandler.

 

NELFO

NELFO er et tilsvarende filformat for EL-bransjen. Du kan velge om du vil benytte varegruppene i Elnummerbanken eller leverandørens rabattgrupper som dine varegrupper.

 

NOBB

NOBB er et filformat utviklet for byggevarebransjen. Her er all informasjonen samlet i èn fil.

 

Kontroll

Felles for alle filformatene er muligheten for å legge inn generelt påslag og påslag på varegrupper. Du kan nå også velge å beholde eksisterende påslag på varer som har påslag lagt inn på varekortet. Det gir deg muligheter til å styre påslaget på enkeltvarer hvis du ønsker det.

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: