Meny

Mobile Worker

Mobile Worker er en programvare-løsning for bedrifter med ansatte ute i felt.

laptop_2015_09_16_with_iPhone_no.png

 

Gir god administrasjon og oversikt

Mobile Worker hjelper deg med administrasjon og oversikt over mobile arbeidere i bransjer som entreprenører, håndverker, service, vedlikehold med mer. Med en mobil App er det lett å spore arbeids- og maskintimer og samle inn data om dine utlegg. Dokument-modulen hjelper deg å samle data som bilder, videoer og andre relevante prosjektdokumenter. Mobile Worker er designet for å redusere papirarbeid, spare tid på administrative oppgaver og gi god oversikt over arbeidstimer og utlegg i alle dine prosjekter.

 

Enkelt å komme igang

Det er enkelt å komme i gang med Mobile Worker. Du bare oppretter prosjekter/ordrer og tildeler dem til dine ansatte i felt. Ansatte registrerer deretter arbeids- og maskintimer, utlegg mm. via en smarttelefon eller en web-løsning. Mobile Worker‘s dashboard gir deg oversikt over registreringer i forskjellige perioder, prosjekter, nylige aktiviteter og andre detaljer. Mobile Worker gir deg timefangst for nøyaktig fakturering og timer som skal overføres til lønn. 

Bruk Mobile Worker integrert med Uni Økonomi hvis du

ønsker å få:

  • Detaljert oversikt over timer og utlegg
  • En løsning som kan tilpasses din bedrift og dine ansattes behov
  • Dokumentasjon tilgjengelig for alle aktører i dine prosjekter
  • Samle alle prosjektdata på en plass
  • Spart tid ved fakturering og utlønning
  • En App som støtter 13 språk
  • En App som fungerer offline når du mangler tilgang til Internett

 

"Jeg kontrollerer og godkjenner timer og henter dem inn i Mosoft timeregmodulen og videre inn på lønnskjøring i Lønn og personalmodulen i UNI. Timer spart hver måned."

Nicolaj Grove, daglig leder Smart Varme

 

www.mworker.no

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: