Meny

Uni Nettbutikk

Gjør suksess i verdens største handlegate med Uni Nettbutikk. Økonomisystem, nyhetsbrev og nettbutikk med betalingsløsning i en og samme pakke. Slå til nå!

I denne pakken får du Uni Økonomi Faktura, Nettbutikk basert på maldesign, Nyhetsbrev og Klarna Checkout!

 

Fargetilpasning

Med Uni Nettbutikk får du en ferdig løsning som du enkelt kan komme i gang med. Du velger fra vårt sett med ulike maler. Vi legger inn din logo og tilpasser fargene i malen du har valgt, slik at de passer til bedriftens logo.

Våre malverk er utviklet med over 10års erfaring fra netthandelsbransjen, og er i drift hos mange hundre av våre kunder.

 

template-stores.png

Hva er med i pakken

I denne kampanjepakken får du Uni Økonomi, Uni Nettbutikk, Uni Nyhetsbrev og Klarna Checkout. Dette innebærer at du er godt dekket for å komme i gang med å tilby dine produkter og tjenester i en nettbutikk. I tillegg har du full kontroll på økonomien i selskapet fra dag én.

 

Med Uni Økonomi får du en kraftpakke av et økonomisystem, hvor du legger inn varer, priser, bilder til produktene mm. I tillegg behandler du ordrene og fakturerer direkte fra økonomisystemet. I den månedlige kostnaden er også support inkludert. I starten er det vanlig at man har en del spørsmål og for at du skal føle deg helt trygg, så kan du ringe oss.

 

Screen Shot 2016-12-09 at 14.23.37.png

 

Klarna Checkout er skapt for å alltid tilby bedrifter og kunder en så smidig betalingsløsning som mulig. Uansett om du selger til privatpersoner eller bedrifter, får kundene dine en enkel kjøpsopplevelse når de handler med Klarna.

 

 

Prosessen

Prosessen II.png

 

Hvorfor velge Uni Nettbutikk?

Uni Micro AS er et heleid norsk selskap som har eksistert siden 1986. Vi har vært en pålitelig leverandør i over 30 år. Mange som skal starte nettbutikk glemmer at de må ha stålkontroll på økonomi, varer og kunder.

 

 

Hva er mer naturlig enn å benytte et økonomisystem som plattform for virksomheten sin? 

 

Overraskende få konkurrenter fokuserer så mye på viktigheten av dette som oss. Vi mener dette er nøkkelen for å lykkes. Du unngår masse dobbeltarbeid, samt får hjelp helt fra starten - til å ha orden på det som til en hver tid tar pulsen på hvordan det går med virksomheten din. Og kanskje det aller viktigste argumentet - du er rustet til å vokse! 

 

responsive.png

 

Løsningen benytter responsive teknologi, hvilket betyr at innholdetet blir tilpasset skjermflaten man ser nettbutikken på. Den fungerer like godt på mobil, nettbrett og vanlig pc-skjerm. 

 

 

"Uni Nettbutikk har et enkelt oppsett, det er enkelt å bruke og det er enkelt å finne ut av. Det har alle funksjonene jeg trenger."

Arne Egge - www.alfaconcept.no

 

 

Ja, jeg er interessert i Uni Nettbutikk, og ønsker at en konsulent kontakter meg!
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
Skriv inn koden

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer