Meny

Contracting

Få kontroll på prosjektene med Uni Contracting

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon. Vårt fokus har alltid vært å lage funksjonelle løsninger som er brukervennlige og fleksible. Vi har jobbet mot håndverkerbransjen i snart 30 år og bransjen er en av våre største satsningsområder.

Et prosjekt består ofte av flere medarbeidere, ulike produkter, og kan strekke seg over mange arbeidstimer. Det stilles stadig høyere krav vedrørende dokumentasjon og effektivitet. Uni Contracting gir deg tilgang til nøkkeltall på kostnader- og inntektssiden, viser rapporter, vare- og timeforbruk og holder oversikter over aktiviter og dokumenter.  Dette sikrer at din bedrift alltid har kontroll på prosjektene. 

 

Kontroll og orden

Kontroll ved oppstart og god gjennomføring av prosjekter er viktig. Kunder forventer levering etter avtaler, ansatte trenger en god plan å jobbe etter, og dine samarbeidspartnere krever en profesjonell aktør å forholde seg til. Uni Contracting hjelper deg med å holde flyten og fremdriften i prosjektet, ved å samle informasjon fra ulike tjenester på ett sted. I totalbildet vises inngående faktura, ordrereserve, fakturert og timeforbruk oppdatert til enhver tid. Oversikten gir deg dekningsbidraget for prosjektet, totalt både i prosent og i kroner.

 

Alt på ett sted    

En god oversikt over hvilke prosjekter som er pågående, hvem som er ansvarlig, hvilke oppgaver som skal utføres, og når de skal ferdigstilles er viktig. Ved å opprette et nytt prosjekt i Uni Contracting, beskrives oppdragene, det opprettes ansvarlige saksbehandlere, og ordrer for de forskjellige arbeidsoppgavene blir lagt inn. I prosjektet kan du samle alle relevante dokumenter, kontrakter, avtaler og bilder, samt tildele ulike arbeidsoppgaver til bestemte ansatte. På denne måten får de som jobber utenfor kontoret tilgang til de arbeidsoppgavene de skal utføre. Slik gir systemene dere en god arbeidsflyt.

I felten bruker medarbeiderne SpeedyCraft. Dette er tett integrert med vårt regnskapsprogram, og mot modulene Faktura, Contracting, Regnskap, Butikkdata og Lønn. Dette sikrer din bedrift sømløs overføring av varer, timer, skjemaer, sjekklister, signaturer og andre dokumenter mellom kontoret og de som arbeider ute hos kunden. 

 

Fra kontoret kan man:

 • Styre oppdragene
 • Få kontroll over timeforbruk
 • Ha full økonomisk oversikt over prosjektene
 • Få fleksible faktureringsrutiner
 • Ha lett tilgang til alle skjemar og bilder

 

Med håndholdte enheter ute i felten:

 • Kan man motta oppdrag
 • Registrere timer og vareforbruk
 • Belaste reisetid og –kostnader
 • Bestille varer
 • Fylle ut bransjespesifikke standardskjemaer med signatur
 • Ta bilder for dokumentasjon

 

Varedatabase og prisbehandling

Uni Contracting har integrasjon mot velkjente formater som Nelfo, RS-Kalk og Nobb. Dette gjør det enkelt og oversiktlig å administrere og oppdatere varelageret i Uni Økonomi. Videre kan man justere alle rabattavtaler basert på de avtaler din bedrift har med leverandør. 

Enkeltmannsforetak og små aksjeselskap

Vi har også løsninger for mindre selskaper, som ønsker å starte med forenklede løsninger. Disse kan utvides etter hvert som selskapet vokser. Med vår fakturamodul kan man enkelt lage tilbud og gjøre om disse til ordre. Løsningen kan utvides med en integrert Regnskaps- og lønnsmodul, eller data kan overføres elektronisk til regnskapsfører.  

       

Faktura

Med Uni Økonomi kan du motta elektronisk inngående faktura, deriblant Autofakt. Inngående Fakturaer kan også skannes inn i systemet og sendes til godkjenning. Du har mulighet til å sende utkast av faktura til godkjenning og eventuelt justere, før den reelle fakturaen genereres. Da unngår man kreditering av fakturaer som inneholder feil eller mangler. Du kan enkelt behandle àkonto- og sluttfaktura. Våre løsninger utsteder faktura på mange ulike måter. Vi tilbyr Faktura Print, hvor fakturaen sendes automatisk til Nets, som videre printer og sender ut. Alle våre løsninger kan benytte faktura på EHF. Avtalegiro og EFaktura kan også benyttes på våre større løsninger.

Kurs, bistand og kundesenter

Vi tilbyr kurs og nettkurs for våre kunder.

Videoer som viser ulike funksjoner i systemet kan lastes ned via vår hjemmeside. Vårt kundesenter er behjelpelig med support via telefon og mail.

Kåret til "Best i test" sjette året på rad

"Windows-programmene (Uni Økonomi) er svært polerte og gjennomarbeidede. De har stor grad av automatikk og smarte funksjoner.

PC World - 2015

Har du spørsmål, eller ønsker å kontakte oss?
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
Skriv inn koden

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer