Meny

Kom i gang med nettbutikk

Ved å velge en av våre maler, kan du fort komme i gang med din egen nettbutikk. De er laget slik at du raskt skal få produktene dine ut på nett. Nettbutikkmalene er utarbeidet med vår over 13 år lange erfaring i bransjen.
Uni Nettbutikk er et sikkert valg!

Ønsker du en nettbutikk med firmalogoen sentrert? Da kan SABA være løsningen. En oversiktlig og flott butikk med stort potensiale.

Moderne med minimalistisk utseende. Monohcrome tema sørger for å dra oppmerksomheten mot produktene og ikke rammeverket. Egner seg godt til bedrifter som har høyt fokus på produkt og merkevare. 

Vår nettbutikk Ruud er imponerende, men krever gode bilder. Det er satt av god plass til bildebannere. Nettbutikken vil se best ut med bilder av høy kvalitet - og en innehaver som er opptatt av bildebruk. Det er enkelt å styre den besøkende til hvilken som helst underside i nettstedet ved hjelp av linker på de store bannerbildene. 

Vår nettbutikk Henie er godt tilpasset de som har en stor varekatalog og mange produktkategorier. Produktmenyen til venstre vil gjøre det enkelt for den besøkende å navigere gjennom varegruppene. Selve landingssiden er satt opp slik at den gir et umiddelbart produktfokus ved å vise frem en produktliste helt øverst. Nettbutikken Henie er laget for de som ønsker å komme fort i gang, uten behov for mye innholds- og grafikkarbeid. Synk varene, og du er på lufta!  

Abel er en røff nettbutikk, med sterke kontraster. Bildebanner og artikler er omgitt av mørk farge, og produktene med lysere bakgrunn. Det er sammen med bildebanneret et tydelig fokus på redaksjonelt stoff, med de tre artiklene som ligger øverst til høyre. På fremsiden av denne malen er det også tilrettelagt for å vise frem sin Facebook-profil. 

Nettbutikken With kler storslåtte bannerbilder med slagord. Moderne utseende krever, i likhet med de andre malene, gode og høyoppløselige bilder. Med det visuelle i fokus på denne måten, er det lett å lage en storslått velkomst til de besøkende. Det spesielle med With, er at den ikke har tradisjonell produktnavigasjon på første siden - her er det opp til innehaver å tilrettelegge fokus på de viktige produktgruppene ved hjelp av lenker.      

Vår nettbutikk Eyde er godt tilpasset de som ikke har en stor katalog med ulike produkter, og som ønsker å vise all viktig informasjon i ett og samme skjermbilde - uten å måtte scrolle. Selv på små skjermflater, vil den besøkende få god oversikt på hele nettbutikken din. Landingssiden har en lekker kombinasjon av produkter, bildebanner og artikler.

Nyhetsbrev

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer