Meny

Klarna Checkout

Det betales noe på nettet med Klarna hvert sekund, og mer enn tolv millioner konsumenter, og fler enn 15 000 nettbutikker bruker i dag Klarnas tjenester. 

klarna.png 


Komplett betalingsløsning

Klarna Checkout er en komplett betalingsløsning med alle betalinsmåter for nettbutikken din. Med Klarna Checkout trenger kundene kun å oppgi sin e-postadresse og sitt postnummer for å fullføre et kjøp. Denne enkeltheten minimerer risikoen for at kundene avbryter kjøpet. Først bekreftes kjøpet. Deretter velger kundene hvordan de ønsker å betale. Ved å separere kjøpet fra den faktiske betalingen forenkles kjøpsprosessen, og øker konverteringsgraden betydelig. 

 

Enklere enn noen gang

Klarna Checkout løser problemene vi i dag ser ved kjøp på mobile enheter ved å gjøre det enklere enn noen gang. Den friksjonsfrie prosessen lar kunden gjøre et kjøp der og da ved kun å oppgi sin e-postadresse, noe som gir høyere konverteringsrater på mobile enheter enn på PC. 

Uni Nettbutikk støtter Klarna Checkout sømløst, slik at nå kan våre brukere tilby sine kunder denne utsjekk- og betalingsmuligheten.

 

Med Klarna Checkout får du:

  • Smartere betaling
  • Minimal administrasjon
  • Betaling med faktura, delbetaling eller kredittkort
  • Flere betalingsløsninger i en og samme løsning

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: