Hvorfor jobbe hos oss?

Hos Uni Micro vil du bli del av et mangfoldig, kreativt og dynamisk miljø.

Du får muligheten til å jobbe med et prisvinnende produkt på et sted med svært høy medarbeidertilfredshet. I Uni Micro ser vi verdien av å ha gode medarbeidere, og vi har stor tro på et godt arbeidsmiljø med en større grad av frihet for den enkelte. På den måten får våre ansatte utløp for sin kreativitet og kan vokse sammen med bedriften.

I Uni Micro har vi flere årlige sosiale sammenkomster – blant annet utenlandstur, kickoff samling og julebord. Vi har egne trivselskomiteer fordelt på de forskjellige kontorene, som sørger for økt samhold blant våre ansatte i hverdagen også.

Våre ansatte

Hva er det som gjør Uni Micro til en god arbeidsplass?

«Grunnen til at jeg liker meg så godt i Uni Micro, er at jeg jobber med så mange ulike og morsome oppgaver. Jeg elsker jobben min, og har fantastisk hyggelige kolleger. Uni Micro tar i tillegg godt vare på oss ansatte!»
«Jeg trives i Uni Micro fordi det er utfordrende. Jeg løser nye saker hver dag, som setter min intelligens på prøve og samtidig utvikler meg videre.»
«Jeg trives i UniMicro fordi det er et selskap som utfordrer bransjenivået på økonomisystemer. Det er en arbeidsplass hvor jeg får mulighet til å utvikle min egen forståelse av IT og økonomi, samtidig som det er sted fylt med utrolig mange dyktige og hyggelige personer. »

Ledige stillinger

Uni Micro står sterkt i mange bransjer og har målsetting om solid vekst også i årene fremover. Vi er derfor kontinuerlig på utkikk etter flere dyktige medarbeidere som ønsker å bidra i den stødige veksten av bedriften. Vi ansetter fortløpende innenfor systemutvikling, salg og kunderådgiving. Her finner du en oversikt over våre utlyste stillinger. Vi søker alltid etter dyktige folk, både erfarne og nyutdannede. 

Er du interessert i å jobbe hos oss?

Uni Micro har en kontinuerlig åpen søknadsprosess. Trykk på knappen nedenfor, og legg ved din CV og søknad.