Innovasjon og vekst med Uni Economy

Uni Economy er ikke bare et økonomisystem, men også en plattform for utvidelser og samarbeid. Har du en idé til en utvidelse, tilleggsprodukt, integrasjon eller bransjeløsning? Vi jobber tett med både byråer, produkt- og integrasjonspartnere for sammen å skape økt verdi for felles kunder!

Samarbeid om å skape de beste kundeopplevelsene 

Uni Micro ønsker å bygge et nettverk av produkt- og integrasjonspartnere som kan bidra til at brukerne av Uni Economy opplever enda større verdi av systemet. Vi tror at å samarbeide på tvers av løsninger og systemer vil være et konkurransefortrinn i tiden fremover, og vi har blant annet derfor utviklet et helt åpent og restbasert API. Vi er åpne, tilgjengelige og håper å utvikle et bredt spekter av lønnsomme forretningsmodeller for våre partnere. Vår suksess avhenger av partnernes suksess.  

Bli synlig for tusenvis av brukere  

Markedsplass i systemet vil til enhver tid vise tusenvis av kunder og brukere hvilke produkter og integrasjoner som er tilgjengelig. Kunden vil selv administrere dette og bestille derfra, noe som betyr for partnere at deres løsninger i Markedsplass raskt vil bli eksponert for potensielle brukere.

Sterk organisasjon og merkevare

Som partner av Uni Micro har du en sterk organisasjon og merkevare i ryggen. Med 30 års kompetanse på økonomisystemer og visjonære fremtidsplaner, er Uni Micro en langsiktig, lønnsom og trygg partner. 

Uni Economy API 

Uni Economy sitt API er Rest-basert, og vi ønsker å være svært åpne og tilgjengelige, slik at det er enkelt å integrere mot Uni Economy. Vårt åpne API gjør Uni Economy tilgjengelig for utvidelser, spesialtilpasning og integrasjon til dine favorittsystemer.


Lære mer om API-et?

https://developer.unieconomy.no/

"Dette er det råeste API-et på det norske ERP-markedet"

Deltaker på webinar Introduksjon til Uni Economy API høst 2017

 

Interessert i integrasjon med Uni Economy?
Send oss noen ord om hva integrasjonen går ut på, og vi kommer tilbake til deg.
Firma:
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×