Innovasjon og vekst med Uni Economy

Uni Economy er ikke bare et økonomisystem, men også en plattform for utvidelser og samarbeid. Har du en idé til en utvidelse, tilleggsprodukt, integrasjon eller bransjeløsning? Vi jobber tett med både byråer, produkt- og integrasjonspartnere for sammen å skape økt verdi for felles kunder!

Innovasjon og vekst med Uni Micro

Uni Micro ønsker å bygge et nettverk av produkt- og integrasjonspartnere som kan bidra til at felles kunder opplever enda større verdi av systemet. Vi tror at å samarbeide på tvers av løsninger og systemer vil være et konkurransefortrinn i tiden fremover. 

Samarbeid om å skape de beste kundeopplevelsene

SoftRig er Uni Micro’s utviklings- og distribusjonsplattform. Enten du vil integrere med forhåndsbygde moduler eller integrere ditt produkt med markedsledende regnskapsløsninger, vil du finne løsninger med SoftRig. Plattformen gir teknologi og programvareorganisasjoner mulighet til å bringe innovasjoner raskt til markedet. Raskt. Fleksibelt. Kostnadseffektivt.

Multi-system integrasjoner

Integrer med SoftRig og distribuer produktet til et økosystem med flere plattformer med egne markedsplasser. SoftRig muliggjør bred eksponering for målgruppene dine. Integrering med SoftRig betyr at produktet ditt ikke bare er kompatibelt med SoftRig, men også alle SoftRig-baserte løsninger.

Du trenger bare å integrere med SoftRig – sluttkunder kan så aktivere produktet fra sin tjeneste. Eksempler på tjenester du kan integrere mot via SoftRig: Uni Economy og SR-Bank Regnskap

 

Lære mer om API-et?

https://developer.unieconomy.no/

"Dette er det råeste API-et på det norske ERP-markedet"

Deltaker på webinar Introduksjon til Uni Economy API høst 2017

 

Interessert i integrasjon med Uni Economy?
Send oss noen ord om hva integrasjonen går ut på, og vi kommer tilbake til deg.
Firma:
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×