Våre fornøyde kunder

Uni Micro er en solid leverandør av komplette økonomisystem. Hør hva flere av våre fornøyde kunder sier om våre løsninger.

– Jeg vil anbefale så få av våre konkurrenter som mulig å bruke Uni Micro ;)

Vi gratulerer Stereofil som Årets nettbutikk! Årsakene til at de har lykkes handler om flinke folk, topp service, gode produkter og rask levering. Og vi i Uni Micro er stolte av å ha vært en viktig medreisende på veien til suksessen.

Forenkler hverdagen til regnskapsbyrået: - Funksjonene er der de skal være

- Du vet den følelsen du får når du setter deg inn i bilen din og du vet hvor alt av knapper og utstyr er? Den samme følelsen får jeg når jeg logger meg inn i Uni Economy, forteller Steinar Wehus, daglig leder i Regnskaps Companiet

Byråsertifisering i praksis

I høst startet Uni Micro opp med et eget sertifiseringsprogram for regnskapsbyråer. Formålet med dette er å gi byråene en solid og god plattform i form av kunnskap og økonomiske fordeler, for å etablere Uni Economy som byråenes foretrukne økonomisystem.

Vil bruke Uni Economy i lang tid fremover

De bestemte seg i 2017 for et nytt og skybasert økonomisystem. Valget ble Uni Economy - blant annet på grunn av alle prisene Uni Micro som leverandør tidligere har fått for sine systemer.

 

 

Moderne skybaserte systemer er viktig for å være konkurransedyktig

EDB & Regnskapsservice er et regnskapsbyrå i Bergen med lange tradisjoner. De har vært kunde av Uni Micro siden 2011. Først med Uni Økonomi V3 - og nå med full satsing på vårt nye skybaserte system, Uni Economy. 

Med Hufs i håret kan Klæbo løpe opp bakkene uten å tenke på sveisen

En rykende fersk nettbutikk ble lansert i juni og med overveldende interesse har det vært travelt for teamet i Hufs. 

Vekstrakett med Stordalen på laget: – Dette økonomisystemet gjør at vi kan skalere effektivt

Førde-baserte Tibber vokser med tosifret antall prosent hver måned og har fått med flere kjente investorer på laget. Et viktig ledd i den foreløpige suksessen er en effektiv IT-plattform for kunde- og økonomistyring.

Eventbyrå-gründer tok grep: – Nå sparer vi ekstremt mye tid

I 2007 bestemte Ingunn Ek seg for å etablere det som i dag er et av Vestlandets ledende eventbyråer. Nå har selskapet fått på plass et økonomisystem som forenkler hverdagen for både selskapet og kundene.

Har over 20 ansatte: – Skulle først bare skape min egen arbeidsplass

For snart ti år siden sa Roar Reitan opp jobben som revisor for å starte som selvstendig regnskapsfører for bedrifter i Trondheimsområdet. I dag omsetter bedriften for 20 millioner kroner og er i sterk vekst.

Papirarbeidet ble ofte gjort i skippertak og de havnet lett bakpå. Dette systemet ble løsningen.

Derfor valgte maskinentreprenøren skybaserte regnskapssystemer.

Slik tar de knekken på de fleste regnskapsføreres største irritasjon: Systemer som ikke snakker sammen.

Regnskaps- og rådgivningsselskapet Agder Økonomi er opptatt av å tilby sine kunder de mest fremtidsrettede løsningene. Da er det viktig å kunne tilby et skybasert økonomisystem som forenkler hverdagen for kundene.

Distributøren omsetter for millioner: – Det har vært et eventyr, men det koster å vokse

Svein Ove Olsen startet Verdant for ti år siden. Nå omsetter hårpleieimportøren for nesten 70 millioner. Slik håndterte distributøren sterk vekst med skreddersydde økonomi- og logistikkløsninger.

– Før måtte vi innom tre økonomisystemer, nå gjøres alt på ett sted

Forhandleren av luksusbåter merket raskt fordelene etter at de gikk over til et skybasert regnskapssystem.

1400 produkter og flere markeder. Slik holder de orden på logistikken.

Såpe, voks, børster, mikrofiber, poleringsmaskiner og høyttrykkspyler. Med over 1000 forskjellige produkter på lager, er det viktig at beholdningen stemmer.

Dette skybaserte økonomisystemet gir bedriften en mer effektiv hverdag

– Det frigjør tid slik at vi heller kan utvikle bedriften, sier daglig leder.