Meny

Kampanje Entreprenør

Våre første løsninger ble laget i meget tett samarbeid med håndverksbransjen. Dette har vi tatt med oss og bygd videre på. Vi mener at struktur og oversiktlighet forenkler prosjektstyringen, og klarer man å forbedre styringen forbedrer man lønnsomheten.

Norges største Norsk-eide regnskapssystem

Uni Micro er med sine ca 35000 aktive brukere landets største norsk-eide regnskapssystem. Uni Micro er eid av de ansatte, hvor de etter å ha vært ansatt i 3 år får mulighet til å kjøpe seg inn. Det sikrer oss stabil arbeidskraft, kontinuitet i utviklingen og et felles mål om å levere det beste produktet. Vi tror det er hos oss hvor gode løsninger og samarbeid med kunder er målet du vil føle deg best ivaretatt.

 

Mange bransjeløsninger

Uni Økonomi har eksistert siden 1986 og våre 29 år som systemleverandør har gitt oss verdifull kompetanse og innsikt i mange ulike bransjer. For oss har det vært viktig å kunne lage tidsbesparende og effektive tilpasninger for den enkelte profesjon og den enkelte kunde. For oss er det kunden og ikke oss selv som skal være i fokus. Resultatet er en ny hverdag hvor dere kan redusere tidsbruken på det administrative og fokusere enda mer på kjernevirksomheten.

 

Prosjektstyring for fremtiden

Uni Økonomi fungerer som et midtpunkt mot en mengde andre system. Fordelene med dette er mange, men den største er at alt kan styres og kontrolleres fra ett sted. Dermed kan man få det beste fra to verdener; Norges beste økonomisystem tett integrert med ledende bransjetilpassede system. I kampanjen vi nå er inne i har vi inngått et samarbeid med Devinco, som blant annet leverer produktene SpeedyCraft, Schedule og ViaTracks.

La oss vise deg hva vi mener er god flyt i hverdagen!

 

Kurs og bistand

Vi tilbyr kurs flere steder i Norge, i tillegg til nettkurs. Som en innføring er det laget filmer som viser de ulike funksjoner i systemet og som kan ses på våre hjemmesider.

 

Se opplæringsfilmer her

 

Overgang til Uni Økonomi

Som en del av vårt kampanjetilbud tilbyr vi alle nye entreprenør- og håndverkskunder kunder fri lisens i oppsigelsestiden av deres gamle system. Vi er nemlig motstandere av dobbeltbetaling og dobbeltarbeid. 

Har du spørsmål, eller ønsker å kontakte oss?
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
Skriv inn koden

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer