Meny

EHF / Elektronisk fakturabehandling

Spar tid, penger og miljø.

Glem alt som heter porto, utskrift eller post. Med EHF kommer fakturaen frem til mottaker sekunder etter at den er sendt, direkte fra ditt økonomisystem. Slik har du kontroll på når fakturaen kommer frem, og om den kommer frem. Dette gjør fakturabehandlingen enklere for både deg og dine kunder.

Ehf

 

Hva er EHF?

EHF-fakturaer er digitale fakturaer som sendes fra et fakturaprogram til en mottaker, via et knutepunkt/aksesspunkt som er verifisert fra sentralt hold i EU.

 

Eget aksesspunkt

Et aksesspunkt er en formidler av elektroniske dokumenter, og kan sammenlignes med et elektronisk postkontor. Utstedere og mottakere av elektroniske fakturaer må selv inngå avtale med aksesspunktene. Vi har laget vårt eget aksesspunkt for å sikre at våre kunder får mulighet til å sende og motta faktura på EHF.

 

Spar tid, penger og miljø

Med Uni EHF går alt elektronisk, og det papirfrie regnskapet er innen rekkevidde. Du slipper åpning av post og scanning av papirfaktura. EHF-fakturaen leses direkte inn i løsningen for elektronisk fakturahåndtering og er 100% nøyaktig ved innlesing av data. Du sparer tid, penger og miljø.

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: