Meny

EHF / Elektronisk fakturabehandling

Spar tid, penger og miljø.

Glem alt som heter porto, utskrift eller post. Med EHF kommer fakturaen frem til mottaker sekunder etter at den er sendt, direkte fra ditt økonomisystem. Slik har du kontroll på når fakturaen kommer frem, og om den kommer frem. Dette gjør fakturabehandlingen enklere for både deg og dine kunder.

Ehf

 

Hva er EHF?

EHF-fakturaer er digitale fakturaer som sendes fra et fakturaprogram til en mottaker, via et knutepunkt/aksesspunkt som er verifisert fra sentralt hold i EU.

 

Eget aksesspunkt

Et aksesspunkt er en formidler av elektroniske dokumenter, og kan sammenlignes med et elektronisk postkontor. Utstedere og mottakere av elektroniske fakturaer må selv inngå avtale med aksesspunktene. Vi har laget vårt eget aksesspunkt for å sikre at våre kunder får mulighet til å sende og motta faktura på EHF.

 

Spar tid, penger og miljø

Med Uni EHF går alt elektronisk, og det papirfrie regnskapet er innen rekkevidde. Du slipper åpning av post og scanning av papirfaktura. EHF-fakturaen leses direkte inn i løsningen for elektronisk fakturahåndtering og er 100% nøyaktig ved innlesing av data. Du sparer tid, penger og miljø.

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer