Meny

e2b

Elektronisk Faktura for Bedrifter (E2B), fullt ut integrert i økonomisystemet. Dette er funksjonalitet som hjelper deg å forenkle hverdagen, og samtidig senke kostnadene.

Send og motta elektronisk faktura

E2B-faktura kan brukes både til å motta (fra leverandør), og til å sende (til bedriftskunder) elektronisk faktura. Du kan lese en elektronisk faktura direkte inn i økonomisystemet, slik at du slipper å punche, eller scanne den inn. Visning av den elektroniske fakturaen får du ved behov, f.eks. ved forespørsel på konto/bilag - eller ved attestasjon (før bokføring).

 

Det finnes ulike grunner til at en bedrift vil ta i bruk e-faktura. Gevinsten ligger først og fremst hos mottager av e-fakturaen. En innkommende faktura er langt mer kostbar å håndtere enn en utgående.

 

www.e2b.no

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer