Meny

e2b

Elektronisk Faktura for Bedrifter (E2B), fullt ut integrert i økonomisystemet. Dette er funksjonalitet som hjelper deg å forenkle hverdagen, og samtidig senke kostnadene.

Send og motta elektronisk faktura

E2B-faktura kan brukes både til å motta (fra leverandør), og til å sende (til bedriftskunder) elektronisk faktura. Du kan lese en elektronisk faktura direkte inn i økonomisystemet, slik at du slipper å punche, eller scanne den inn. Visning av den elektroniske fakturaen får du ved behov, f.eks. ved forespørsel på konto/bilag - eller ved attestasjon (før bokføring).

 

Det finnes ulike grunner til at en bedrift vil ta i bruk e-faktura. Gevinsten ligger først og fremst hos mottager av e-fakturaen. En innkommende faktura er langt mer kostbar å håndtere enn en utgående.

 

www.e2b.no

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: