Meny

COLLET

Moderne med minimalistisk utseende. Monohcrome tema sørger for å dra oppmerksomheten mot produktene og ikke rammeverket. Egner seg godt til bedrifter som har høyt fokus på produkt og merkevare. 

Er du ute etter avanserte netthandelsløsninger, med kompleks lager- og logistikkstyring, skreddersydd design etc, vær vennlig å ta kontakt med oss på denne siden.

  • Mobilvisning
  • Se sidenVær tålmodig. Tar litt tid å laste demoside

Flere bilder av denne malen:

Mer om denne malen:

Collet er godt egnet for de som har få varegrupper, da designet er laget slik at dette blir en liten begrensing. 4-5 varegrupper er ideelt.  

Helt øverst i fokus er et bildebanner som kan roterere med flere ulike bilder og tekst. På denne måten kan du kombinere flere budskap, og ikke minst lenke til hva du måtte ønske - enten det er produkter, varegrupper, artikler eller kampanjer.

 

Butikken har en produktliste med 12 produkter, som også kan utvides. Dette kan være manuelt utvalgte produkter, eller automatiserte basert på hva som selger best i nettbutikken. Feltet er videre godt egnet til å legge ut produkter som har rabatt, eller det er få igjen av. Noen velger å vise frem produktnyheter.

 

I seksjonen under er det og satt av plass til bilde-lenker. Bildene ligger som bakgrunn på en selvkomponert tekst. De kan naturligvis også lenkes til ønsket underside. Det være seg artikler, produkter eller andre elementer i nettstedet.

 

Se også

Størrelse: 13,7 MB
Størrelse: 3,4 MB

Prosessen

Fargeendring

Fargeendring

Vi mottar materiell fra kunde. Vi legger inn firmaets logo, og tilpasser farger i malen etter dette. Skisse med logo og farger sendes til implementasjon.

 

(Hvis ønskelig kan design bestilles som tillegg, da blir det laget eget forslag til utseende for nettbutikken.)

Oppsett av Uni og Nettbutikk

Oppsett av Uni og Nettbutikk

Vi setter opp malverk, og legger inn design. Hvis nødvendig, installeres Uni Økonomi. Samt setter opp kommunikasjon mellom økonomiplattform og nettbutikk. I tillegg øvrig konfirugrasjon slik at økonomisystem og nettbutikk snakker godt sammen. Betalingskort implementeres og testes.

Opplæring og Live nettbutikk

Opplæring og Live nettbutikk

Når systemene teknisk er satt opp, gjennomføres opplæring. Når kunde ønsker det, så legges nettbutikken ut på Internett live.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden

Våre maler:

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer