Byråkonferansen 2021

22. september kl. 12:00 (varighet ca. 3t 20m) NB: Frist for å melde seg på kurs er kl. 14 tirsdag 21.09.

Vi kan love deg at det blir en dag med spennende faglig innhold, nytenkning og interessante interne og eksterne foredragsholdere. Du vil bli loset stødig gjennom den digitale konferansen av programleder Svein Tore Bergestuen

Program


Styrken vår er en felles plattform ved Kjartan Solvi


Nyheter i Uni Economy ved Marius Solberg


Nytt rundt sertifisering ved Kristiane Rødland


Lansering TBA


Veien videre / Mulighetsbilde ved Jon Terje Aksland


Lansering TBA


Paneldebatt


Hovedforedrag ved Stefan Hyttfors

Noen av de som skal på podiet

Stefan Hyttfors en av de mest ettertraktede foredragsholderne i Norden. Verden er i endring, og som et nådeløs tidevann må vi velge å kjempe mot eller seile med. Stefan foretrekker å seile, og ønsker å hjelpe deg med å gjøre det samme!
Å stille relevante spørsmål krever erfaring. Å gjøre gode intervjuer krever en metodisk tilnærming. Å lede programmer, med 8-10 intervjuer, samt improvisere en programledelse, krever en timing og tilstedeværelse.
Regnskapsførerne er våre beste samarbeidspartnere, og vi har i år lansert 16 nye økonomisystemer for å gjøre hverdagen deres enda enklere. I forbindelse med Byråkonferansen lanserer vi nye verktøy.
Byråsertifisering er et partnerprogram mellom Uni Micro og regnskapsbyrå som benytter Uni Economy. Å bli sertifisert av Uni Micro er et kvalitetsstempel – både for regnskapsføreren og byrået.
Byråkonferansen er vår primære møtearena mot våre viktigste samarbeidspartnere – regnskapsbyråene. Hva gjør vi for å bedre hverdagen til byråene og hvordan kan vi arbeide tettere sammen? Hva er vår roadmap for å bli en enda bedre leverandør til deg som byrå?
Uni Micro står helt i front når det gjelder innovativ utvikling, og vi skal bygge den nye hverdagen i tett samarbeid med regnskapsførerne.

Priser

Delta på byråkonferansen inkl. sertifiseringsupdate (update er obligatorisk for alle sertifiserte brukere)

Kr 4500,- 


Delta på byråkonferansen og gjennomfør sertifisering for første gang

Kr 6000,-


Delta på byråkonferansen, uten sertifisering

Kr 3000,-


Egne rabatter gjelder for sertifiserte byrå. Rabatter vil synliggjøres på fakturaen.

Kurs

Sertifiseringsupdate

Dette er et kortfattet kurs for allerede sertifiserte brukere. Hva er nytt i Uni Economy siden byråkonferansen i fjor? Vi oppsummerer de viktigste funksjonsforbedringene og nyhetene. Kurset har en varighet på ca. 45 min, og avsluttes med en kort flervalgstest. Vi anbefaler at du starter på kurset rett etter konferansens slutt, men fristen for å fullføre er 30. september.

 

 
Sertifiseringskurs

Sertifiseringskurset gir deg en grundig innføring i Uni Economy, og gjør deg godt rustet til å benytte systemet optimalt. Kurset har en total varighet på ca. 9 timer, og er delt inn i moduler etter emne. Du kan gjennomføre en og en modul av gangen, og ta det hele i ditt eget tempo på vår e-læringsplattform. Hver modul avsluttes med en flervalgstest, og helt til slutt følger en praktisk caseoppgave som oppsummerer kurset. Ved bestått kurs er du sertifisert bruker av systemet, og vil motta kursbevis. Er du sertifisert bruker i Uni Economy, kan byrået ditt bli Uni Micro-sertifisert – noe som innebærer en rekke fordeler.


Konferansen uten kurs koster kr 3000, og ordinær pris på kurset vil være kr 4500 etter konferansen. Ønsker du å sertifisere deg i forbindelse med årets byråkonferanse, får du både kurs og konferanse for kr 6000. Kurset kan påbegynnes når du ønsker etter konferansens slutt, men må gjennomføres innen 30. september. Du får tilgang til materiellet på plattformen i et helt år etter at du har fullført.

Påmelding

Dette kan du ikke gå glipp av!

Hovedsponsorer