Meny

Regnskapsbyrå

Uni Micro har som uttalt strategi å prioritere og ha fokus på regnskapsbyrå og strebe etter å ha markedets beste løsninger for bransjen. Vår visjon er at vi skal være det foretrukne Økonomihuset. Et regnskapsbyrå når ut til mange og er i så måte våre beste ambassadører.

 

Norges største Norsk-eide regnskapssystem

Uni Micro er med sine ca 6000 aktive kunder Norges største norsk-eide regnskapssystem. Uni Micro er eid av de ansatte, hvor de ansatte etter å ha vært ansatt i 3 år får mulighet til å kjøpe seg inn. Det sikrer oss stabil arbeidskraft, kontinuitet i utviklingen og et felles mål om å levere det beste produktet. Vi tror det er hos oss hvor gode løsninger og samarbeid med kunder er målet du vil føle deg best ivaretatt.

Mange bransjeløsninger

Uni Økonomi har eksistert siden 1986 og våre 30 år som systemleverandør har gitt oss verdifull kompetanse og innsikt i mange ulike bransjer. For oss har det vært viktig å kunne lage tidsbesparende og effektive tilpasninger for den enkelte bransje og den enkelte kunde. Resultatet er at dere som regnskapsbyrå kan tilby deres kunder en ny hverdag hvor de kan redusere tidsbruken på det administrative og fokusere enda mer på sin kjernevirksomhet.
 

Det moderne regnskapskontoret

Det skjer en stadig raskere teknologisk utvikling og dagens regnskapskontor møter nye krav og utfordringer fra så vel kunder som myndigheter. I tillegg blir kontorets kunder, sluttkundene, stadig flinkere og mer oppdatert. Dette skaper utfordringer, men også store muligheter. Her kan du prøve vår nettskyløsning, Uni24, en variant som passer for mange av Regnskapskontorets kunder.

 

Prøv demo

 

 

Kurs og bistand

Vi tilbyr kurs flere steder i Norge, i tillegg til nettkurs. Som en innføring er det laget filmer som viser de ulike funksjoner i systemet og som kan ses på våre hjemmesider.

 

Se opplæringsfilmer her

Overgang til Uni Økonomi

Som en del av vårt kampanjetilbud tilbyr vi alle nye regnskapsbyrå fri lisens i oppsigelsestiden av deres gamle system. Vi er nemlig motstandere av dobbeltbetaling og dobbeltarbeid. 

Har du spørsmål, eller ønsker å kontakte oss?
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
Skriv inn koden

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer