Meny

Skal du drive et moderne regnskapskontor, må regnskapsprogrammet levere løsninger som gjør at samarbeidet mellom kontor og kunde får en god flyt. Det handler om effektivitet, funksjonalitet og brukervennlighet.

Les mer

For dagens håndverkere og entreprenører, gjelder det å ha kontroll på hvert enkelt prosjekt. Du må vite når de skal starte, hvem som er ansvarlige, hvilke bestillinger som er gjort, se på kostnader, vite at de får fakturert ut rett pris til rett tid med alt som skal gjøres. Uni Økonomi samler alt dette på ett sted. Det sparer deg for tid.

Les mer

IT- selskaper og tjenestebedrifter i dag er bransjer som trenger ett komplett system, et system der de kan ha full kontroll over kundene sine, kontroll over historikk og kunne følge dokumentflyt. Uni Økonomi er et svært fleksibelt program, som enkelt kan tilpasses din bedrift.

Les mer

Dagens grossister og detaljhandlere, har behov for et fleksibelt og pålitelig system som kan håndtere salg på messer, i nettbutikk, på epost, vanlig fakturering og salg i butikk. Utfordringen for mange er å få gjennomført salget, samtidig som du skal holde lageret oppdatert til enhver tid.

Les mer
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: