Meny

Uni Micro er nå etablert med eget kontor i Nordland.

Datterselskapet Uni Micro Bodø AS ble etablert i september. Kontoret skal dekke Nordland fylke.

Litt om Uni Micro AS

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon. Vi leverer komplette økonomisystem til et bredt utvalg bransjer. Vårt fokus har alltid vært å lage funksjonelle løsninger som er brukervennlige og fleksible. 

Uni Micro er en solid bedrift med en sunn økonomi. Et stadig økende antall kunder, sørger for at vi har en god vekst. Med kontorer i Modalen, Oslo, Bergen, Haugesund, Trondheim og Stavanger er det aldri langt til nærmeste Uni Micro kontor.

 

best-i-test_rgb.jpg

I 2015 ble Uni Økonomi kåret til best i test av PC World for sjette året på rad. Det er ingen tilfeldighet. Vi har over 5000 kunder og over 30.000 brukere. Vår fordel er den sømløse flyten mellom modulene. Du skal ikke behøve å taste noe to ganger. Målet er å gjøre regnskapsføring, og all annen registrering, så enkel og automatisert som mulig, samtidig som du alltid har kontroll og får oppdaterte rapporter som viser deg historikk og status på din bedrifts økonomi. Dette gir deg et glimrende utgangspunkt for å finne den mest lønnsomme veien videre mot bedriftens mål.  

Med Uni24, vår web-baserte løsning, er du alltid pålogget, og kan hente den informasjonen du vil ha, der du er, når som helst.

Med snart tredve år i bransjen er Uni Micro en bedrift du kan stole på. Vi satser tungt videre og har mange, spennende planer for fremtiden. 

I tillegg til hovedkontoret i Modalen har Uni Micro avdelingskontor i Haugesund, Bergen og Oslo, samt datterselskap i Stavanger, Trondheim, Molde og nå endelig Bodø/Nordland.

 

Uni Micro Bodø AS

Daglig leder av selskapet er Elisabeth Eide Nilsen. Elisabeth er utdannet siviløkonom, og har tidligere jobbet ved Handelshøgskolen i Bodø, ved regnskapskontor, og sist som økonomileder ved Bodø videregående skole.

Etableringen av kontoret er en del av Uni Micros naturlige vekst i markedet. Så langt er systemet best kjent lengre sør i landet, konsernet er også etablert i Trondheim.

 

«Det som gjør denne jobben ekstra spennende er at jeg får bygge opp kontoret helt fra starten av, og får være med på å gjøre Uni Micro-navnet kjent i denne landsdelen. Vi har allerede en del kunder som bruker vårt system, men vi ønsker enda flere.

Jeg gleder meg til å treffe eksisterende kunder, fremtidige kunder, og ikke minst samarbeidspartnere. Nordland er i vekst, og det skjer mye spennende her som vi ønsker å være en del av»

 

Kontaktinfo

Besøksadressen til det nye kontoret er Jernbaneveien 34, 8012 Bodø.

Tel: 75 21 25 11 -  Mob: 992 91 502 - Epost: elisabeth@unimicro.no

 

Har du spørsmål, eller ønsker å kontakte oss?
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
Skriv inn koden

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: