Blogg

Her finner du innlegg om fag, kundesaker og nye produkter. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev og få en melding når nye innlegg er postet. Du melder deg på i bunnen av denne siden. God lesning!

Stigs 10 favoritter på Markedsplassen

Kjenner du til Markedsplassen hos Uni Micro? Her kan du aktivere integrasjoner og tilleggsfunksjoner i Uni Economy – ett klikk gjør at du sparer tid, samtidig som hverdagen din blir enklere og mer effektiv.

Uni Economy er det riktige systemet for virksomheter som ønsker å ta aktivt del i sitt eget regnskap

Skybaserte Uni Economy har blitt svært populært blant regnskapsbyråer og kundene deres. Ny teknologi, brukervennlighet og enkelhet er bare noe av fyndordene som går igjen. Det siste tilskuddet på stammen er regnskapsbyrået Oseberg Services – i løpet av kort tid flytter de mer enn 100 av kundene sine over til den nye løsningen.

To frister som det er lurt å huske på ...

I en hektisk periode er det fort gjort å overse de mange fristene for rapporter og oppgaver. Januar nærmer seg slutten, og det er særlig to frister som det er lurt å huske på, nemlig aksjonærregisteroppgaven og sammenstillingsoppgave.

Thomas lærer kundene våre å utnytte oss

Fra kongsgård til forstad, fra kystjeger til sikkerhetsvakt, fra selger til prosjektleder – dette er kortversjonen av CV-en til Uni Micro-medarbeideren Thomas Lindeberg Espeland. Men hvem er Unni? Og hva er undergrunnsbowling? Vi kan røpe såpass som at det ikke er like skummelt og hemmelig som Fight Club. Bare nesten.

SoftRig er en drøm å jobbe med

Stadig flere integrasjonspartnere får øynene opp for SoftRig. Et av IT-selskapene som bruker plattformen til å bygge sine egne løsninger på toppen er Abacus, som opplever at det er enkelt å legge til funksjonene de ønsker. Kundene forteller at de har fått en enklere hverdag med løsningene som er bygget på SoftRig.

Nytt sertifiseringsnivå fra 2022

Snart nytt år og nye muligheter! 

Årsavslutningskursene er endelig klare

Kursene for Nyheter og klargjøring til avstemming, også kalt årsavslutningskursene, er endelig klare. Det er digitale kurs på 50-60 minutter, også i år. Vi avventet en del i forhold til statsbudsjettet, så kursene er tilgjengelig på et senere tidspunkt enn tidligere.  

Kjøp tilgang

– Jeg vil anbefale så få av våre konkurrenter som mulig å bruke Uni Micro ;)

Vi gratulerer Stereofil som Årets nettbutikk! Årsakene til at de har lykkes handler om flinke folk, topp service, gode produkter og rask levering. Og vi i Uni Micro er stolte av å ha vært en viktig medreisende på veien til suksessen.

– Du kommer til å spare mye tid!

Daniel Ivarsen (30 år) begynte i Uni Micro 1. november, men det ble ingen myk start: Det ble SIRIUS fra dag én.

– Det har vært en enorm utvikling

Regnskapsfører Jingyuan Liu (31) og regnskapssjef Svein Tollefsen (52) i Uni Micro har en felles «hobby» i jobben: oppdage detaljer som kan gjøre Uni-systemene enda bedre.

Gikk på Politihøgskolen – valgte Uni Micro

I Uni Micro får vi stadig flere dyktige kollegaer, og mange av dem har hatt en uvanlig reise før de nådde målet sitt. Vårt nyeste tilskudd til familien er intet unntak – Aurora Albrigtsen kan fortelle at det er mange likheter med tilværelsen som politistudent og å være salgskonsulent. 

Forenkler styrearbeidet med «Bård»

Tidligere Uni Micro-utvikler Kjetil Ek (41) har blitt IT-gründer. Målet er å gjøre styrearbeidet til en lek.

Partnerintervju - ERP 2021 og Uni Micro

Salg- og markedsdirektør Sverre Senneset møter Bo Hjort Christensen til intervju i anledning ERP 2021

Girl Tech Fest i Haugesund

For en fest det ble! 3. november arrangerte vi Girl Tech Fest i Haugesund. Over 100 engasjerte tiåringer som fikk kode, designe og leke med teknologi en hel dag.

Vi kan ikke hvile på laurbærene, men må lære noe nytt hver dag

Hun har vært både lærer og markedsfører før hun ble UX-designer. Britt Farestveit i Uni Micro er ikke redd for å gå løs på nye utfordringer og skape sin egen spennende arbeidshverdag.