Blogg

Her finner du innlegg om fag, kundesaker og nye produkter. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev og få en melding når nye innlegg er postet. Du melder deg på i bunnen av denne siden. God lesning!

Merker økt antall henvendelser om permitteringer

Med tanke på situasjonen verden er i er det mange som er bekymret for både helsemessige og økonomiske konsekvenser. Dette gjelder både arbeidsgivere og arbeidstakere. Uni Micro sitt kundesenter opplever at det er flere som har spørsmål rundt permitteringer og de nye reglene myndighetene kommer med.

Covid-19: Dette gjør Uni Micro

Kjære kunder og samarbeidspartnere,
 
Korona-pandemien har rammet Europa og Norge, og det er usikkert hvordan videre omfang og utvikling vil påvirke oss. Dette vil teste oss som nasjon, og vi må alle ta del i den største nasjonale dugnaden landet vårt har sett i moderne tid. 

"Kvartalets beste integrasjon"

PCKasse har hatt stor suksess med integrasjon med Uni Economy og går nå helt til topps i Uni Micros kåring av "Kvartalets beste integrasjon" for Q4.

Uni Economy på mobil

Uni Economy på iOS og Android byr på funksjonaliteten du trenger når du skal utføre raske og viktige funksjoner på farten. 

 

Vil du få flere nyhetsbrevfølgere?

Vi har gleden av å introdusere ny funksjonalitet for de som ønsker å få flere nyhetsbrevfølgere. Hvis du har nyhetsbrevmodul i kombinasjon med vår rabattkodemodul kan du nå via en egen landingsside for påmelding til nyhetsbrev, belønne de som melder seg på med en automatisk generert rabattkode! 

Nyhet: Vi lanserer nå ny modul for bonusprogram

Ønsker du å belønne kunder som er trofaste og kommer tilbake til din nettbutikk? Da kan du benytte vår nye modul for bonusprogram/fordelsprogram! 

Guide til optimale søkeord

Du har sikkert hørt om SEO og at det er viktig å skape innhold som gir deg gode resultat i søkemotorene, men for mange av våre kunder er dette temaet litt avskrekkende, og noen ser for seg at dette ikke er noe for en bedrift som ikke har egne ansatte som driver ene og alene med nettinnhold, og i tillegg har en utdannelse på bachelor nivå innen markedsføring.

Vel, slik er det ikke. Det er bare et ukjent område, men til og med de mindre aktørene kan enkelt booste sine resultater i søkemotorene.

Her har vi samlet noen veldig enkle tips til hvordan du kan finne gode søkeord det er lurt å vektlegge i innholdet på nettstedet ditt.

Godt nytt regnskapsår!

Det er et nytt år - og et nytt regnskapsår. I den anledning har vi gått i studio og spilt inn en liten podcast som oppsummerer de viktigste tingene som du bør huske på i det nye året i Uni Økonomi V3 og Uni Economy. 

Hva skjer i 2020?

Et nytt år står for døren og med det følger nye lover og forskrifter. Vi har samlet sammen noen av de viktigste endringene for næringsdrivende. Endringene trer i kraft fra 1. januar 2020.

FLYT - en podcast fra Uni Micro

Se første episode av vår podcast her. I episode 1 snakker vi om bankavstemming, som nylig ble lansert i Uni Economy.

"Kvartalets beste integrasjon"

Sticos Oversikt, spesialutviklet for fremtidens regnskapsførere! Sticos Oversikt har siden lansering rett før sommeren hatt stor suksess med integrasjon med Uni Economy og går nå helt til topps i Uni Micros første kåring av "Kvartalets beste integrasjon".

Har du full kontroll over kostnadene på dine transportoppdrag?

Transportbransjen er en bransje med lave marginer. Mye av grunnen er et sterkt prispress ettersom transportkjøpere ofte vektlegger pris som den viktigste faktoren i sitt leverandørvalg.

Nyhet: Bankavstemming i Uni Economy

Det var tidlig tirsdag morgen at den lenge etterlyste tidstyven, Manuell Bankavstemming, ble arrestert i Solheimsviken i Bergen. Pågripelsen foregikk uten stor dramatikk. Operasjonsleder i Uni Micro forteller at denne tidstyven har vært et stort mål for Uni Micro i flere år, men at det nå vil bli en mye mer behagelig og effektiv fremtid for alle som jobber med regnskap.
Fra JobOffice til Uni Micro med et tastetrykk

Ny integrasjon for regnskapskontor som jobber med håndverkere og entreprenører

JobOffice fra Holte gjør hverdagen enklere for rørleggere og elektrikere som ønsker å bruke minimalt med tid på kontoret, og få mest mulig gjort ute hos kundene. Dette bransjesystemet er spesielt utviklet av fagfolk for fagfolk.

Ny integrasjon mellom Uni Economy og Prisolve/SmartBob

Prisolve leverer skybaserte løsninger for ledelsen, regnskapsførere og revisorer. Prisolve/SmartBob gjør det mulig og til enhver tid å få oversikt over bedriftens økonomi og utvikling. Prisolve/SmartBob linkes mot Uni Economy og henter ut og bearbeider nøkkelopplysninger 24 timer i døgnet.