Meny

Vi styrker vår kapasitet i Oslo-området

15.03.2015
Kategori:

Leonardo Bjerck er nyansatt ved avdelingskontoret i Oslo og er en del av vårt salgsteam. Han skal være med å styrke vår kapasitet i Oslo-området og lede løsningssalg mot nye og eksisterende kunder. 

Sentrale arbeidsoppgaver er presentasjon og demonstrasjon av våre moduler ute hos kunden. Han kommer også til å være tilstede på ulike messer og faglige arrangement i løpet av året.

Leonardo har studert markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI og innholdsmarkedsføring ved Berghs School of Communications. Han har blant annet tidligere erfaring som account manager, salgskonsulent og markedskoordinator i Visma, og som prosjektleder i totalentreprenørfirmaene Male kompaniet og Petter Brodahl. Leonardo har dermed god kjennskap til de type produkter Uni Micro tilbyr, samt bransjer vi retter oss mot.

Han valgte å begynne i Uni Micro da han så muligheten til å jobbe med nye utfordringer og utvikle seg innenfor IT og økonomisystemer. Videre hadde han et svært godt inntrykk av Uni Micros produkter, og synes firmaet hadde en unik folkelig posisjon. 

Vi ønsker Leonardo velkommen til oss!

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer