Vi hjelper deg om bord i Uni Economy

16.01.2023

På fritiden i Bergen driller håndballtrener Thomas Monsen (44) barn og unge på raske overganger på parketten. På jobb er det viktig for salgsleder Monsen å få til like smidige onboardinger til det skybaserte økonomisystemet Uni Economy. Og ved terskelen til et nytt regnskapsår er det et mye stilt spørsmål med tanke på framtiden og klientene: Skal vi bytte økonomisystem?  

Monsen er ikke i tvil om at du bør entre Uni-skuta:

– Det er enkelt å komme i gang med Uni Economy. Vi har et svært brukervennlig ERP-system som er enkelt å lære. Vi har gode hjelpesider med alt av materiale, slik at du hele tiden kan finne svar på det meste. Vi er veldig opptatt av mottoet vårt: verdens beste kundereise! begynner han.

Uni Economy tilbyr moduler som regnskap, salg, lønn og time og legger til rette for et sømløst samarbeid med chat- og meldingsfunksjoner for å ivareta kunder eller medarbeidere. Det gir også mulighet til å samle data med mobiltelefonen og åpner for en rekke automatiserte prosesser.


thomas.png

Thomas Monsen


– God og trygg overgang

Bedrifter som vil bytte økonomisystem, tar gjerne veien via et regnskapsbyrå. Det er den absolutt beste måten å gjøre det på, synes Monsen. På Uni Micros nettsider finner du enkelt fram til det byrået nærmest deg. Om du som regnskapsbyrå vurderer å bytte til Uni Economy, er du i trygge hender.

– Når vi tar inn et nytt byrå, bistår vi i hele prosessen. Vi er veldig opptatt av at kundene skal få en god og trygg overgang fra et system til et annet. Vi passer på at de får den hjelpen og oppfølgingen de trenger. Vi har en god oppfølgingsplan, forsikrer Monsen.

Han sier kundene enkelt kan flytte over de dataene de trenger å ha med seg framover.

– Når du har blitt kunde og har en bruker i systemet, er det fine med et skybasert system at du lett kan invitere inn andre brukere og tilpasse bruken ut fra deres behov. Videre derfra kan du enkelt importere data gjennom vår importsentral. Der gir vi støtte for SAF-T-filer eller saldobalanse-overføring.


Fullverdig økonomisystem

Monsen trekker fram at Uni Economy er et godt og brukervennlig produkt som leverer regnskapstjenester fra A til Å, både hel- og halvautomatiserte, alt etter behov. 

– Prismessig er vi opptatt av å spille på lag med kunden, så vi har gode priser. Vi er også opptatt av at byråene skal vokse sammen med oss. Derfor legger vi til rette for vekstmuligheter gjennom vår sertifiseringsordning og vårt DNB-samarbeid, sier han.

Om du er usikker på om Uni Economy passer for deg, får du god hjelp fra salgs- og supportavdelingen i Uni Micro.

– Vi er veldig fleksibel i en oppstartsfase, hvor vi tilbyr ulike løsninger for bedriftene. Vi bistår så godt vi kan i den prosessen med å legge til rette.


Slik kommer du i gang

Så hva gjør du hvis du har bestemt deg for å prøve ut Uni Economy? 

– Du vil først få en lenke hvor du logger deg inn og oppretter en bruker. Når du har gjort det, får du opprettet selskapet ditt. Da har du lett tilgang til å opprette flere selskaper under det. Hvis du skal ha flere som skal bruke dette systemet, være seg revisor eller regnskapsfører eller andre ansatte, kan du lett invitere dem inn, så vil de også få en lenke hvor de kan logge seg på. Da kan du få tilgang til alt du har behov for, sier Monsen.

Vel inne i systemet kan du importere både kunder, lønnsposter, SAF-T-filer og alt annet du trenger for å være klar til et nytt regnskapsår. Du kan også gå tilbake og importere regnskap fra flere år tilbake. Denne importjobben gjøres som regel av en regnskapsfører.

Og Monsen lover en smidig overgang:

– Jobben gjøres via en importsentral vi har laget for å forenkle prosessen. Dette kan alle klare. Det er veldig brukervennlig!


  • Her kan du teste ut systemet og aktivere lisens, det kan du gjøre ved å følge lenken: https://unieconomy.no/#/init/sign-up
  • Underveis i testingen kan det også være lurt å titte innom hjelpesidene våre, hvor vi prøver å ha materiale som skal dekke over de mest vanlige spørsmålene som dukker opp😊


Se også

Uni Economy med desidert størst fremgang i fornøyde kunder

Kundene hever karakteren fra 4,2 til 4,8 av 6 mulige i Regnskap Norges teknologiundersøkelse. – Vi lytter til de tilbakemeldingene som kommer, og denne fremgangen i fornøyde kunder tyder på at vi får det til! sier Stian Søvdsnes Knudsen (26), teamleder på ettermarked

Årsoppgjør i Uni Economy

Uni Economy er nå tilrettelagt for at du kan benytte opptil flere systemer for årsoppgjør.

Hvordan bli synlig på nett?

SEO og innholdsoptimalisering er en viktig del av jobben med å drive en nettbutikk. Og dette er en jobb som bør utføres kontinuerlig for at man skal oppnå ønsket effekt med tanke på synlighet og ranking hos søkemotorene. I tillegg må det også jobbes kontinuerlig med å drive trafikk inn til nettbutikken.