Vi er opptatt av sikkerhet, både i våre egne løsninger og i trafikken

05.08.2021

Gjennom vårt samarbeid med Trafikkland bidrar Uni Micro til en bedre start i trafikken for 1. klassingene. 

Trafikkland tar for seg mange av de viktigste reglene i trafikken for våre små myke trafikanter. Trafikkland deler ut gratis refleksvester til de skolene/kommunene de samarbeider med.

Trafikkland Norge tar videre et samfunnsansvar for å forbedre trafikksikkerheten til mange barn som ikke får en god nok opplæring i hvordan de burde oppføre seg i trafikken.

Til skolestart 21/22 sponser Uni Micro refleksvester til ca. 3000 førsteklassinger i Bergen. Vi er opptatt av barnas trafikksikkerhet, og samtidig får vi vår logo trykket på refleksvestene. 


1.klassingene får også utlevert trafikkopplæringsboken på 48 sider i A4 format. Boka er laget for at barna skal se på trafikkopplæring som noe morsomt og lærerikt, samt at foreldrene skal ha et verktøy i hvordan de skal instruere barn i trafikken. 


Blå Kors

Som hovedsponsor inneholder vår avtale med Trafikkland også en A4 annonse på baksiden av trafikkopplæringsboken. Denne annonseplassen har vi valgt å gi bort til Blå Kors og deres prosjekt JEG SER. 

Blå Kors prosjektet JEG SER bygger på tall fra Folkehelseinstituttet som viser at minst 135 000 barn i Norge lider under foreldrenes bruk av alkohol og/eller annen rus og dårlig psykisk helse.

Målet med JEG SER er at så mange som mulig skal få kunnskap om og bli trygge på hva de kan gjøre når de er bekymret for et barn.

I kombinasjon med trafikksikkerhet syntes vi at informasjon til voksne som er bekymret for et barn og JEG SER prosjektet var en fin kombinasjon. De fleste barn i Norge har det heldigvis godt hjemme, men hvis en voksen er bekymret for et barn, er det viktig at man vet hva man skal gjøre. 


Takk til Uni Micro fra Blå Kors


Wistia video thumbnail

Se også

Uni Micro søker flere flinke folk – er du den vi er på jakt etter?

Historien om Uni Micro er et ekte eventyr. Fra én manns visjon om å lage et regnskapsprogram som ville forenkle hverdagen til norske bedrifter, til å bli en ledende og anerkjent leverandør av flere nyskapende og skybaserte økonomisystemer – nå kan du bli en del av dette eventyret. 

Jeg ser ingen grunn til å bytte når alt fungerer så bra

En av våre mest trofaste kunder er Vossasylv Jakob Rongve AS, og siden forrige årtusen har de brukt ulike økonomiprogrammer fra Uni Micro. Da behovet for nettbutikk meldte seg, var det derfor naturlig at de tok kontakt med oss. Men er de fornøyd med det de har fått? Og hva sier forhandlere og privatkunder om Uni Nettbutikk?

Er du nyutdannet og søker jobb? Følg @uni.aurora på Instagram!

Som student eller nyutdannet – synes du det er vanskelig å vite hvordan livet er på en arbeidsplass? Føler du at jobbintervjuer og nettsider ikke gir deg svarene du leter etter? Det har Uni Micro gjort noe med, og startet @uni.aurora på Instagram.