Vi er opptatt av sikkerhet, både i våre egne løsninger og i trafikken

05.08.2021

Gjennom vårt samarbeid med Trafikkland bidrar Uni Micro til en bedre start i trafikken for 1. klassingene. 

Trafikkland tar for seg mange av de viktigste reglene i trafikken for våre små myke trafikanter. Trafikkland deler ut gratis refleksvester til de skolene/kommunene de samarbeider med.

Trafikkland Norge tar videre et samfunnsansvar for å forbedre trafikksikkerheten til mange barn som ikke får en god nok opplæring i hvordan de burde oppføre seg i trafikken.

Til skolestart 21/22 sponser Uni Micro refleksvester til ca. 3000 førsteklassinger i Bergen. Vi er opptatt av barnas trafikksikkerhet, og samtidig får vi vår logo trykket på refleksvestene. 


1.klassingene får også utlevert trafikkopplæringsboken på 48 sider i A4 format. Boka er laget for at barna skal se på trafikkopplæring som noe morsomt og lærerikt, samt at foreldrene skal ha et verktøy i hvordan de skal instruere barn i trafikken. 


Blå Kors

Som hovedsponsor inneholder vår avtale med Trafikkland også en A4 annonse på baksiden av trafikkopplæringsboken. Denne annonseplassen har vi valgt å gi bort til Blå Kors og deres prosjekt JEG SER. 

Blå Kors prosjektet JEG SER bygger på tall fra Folkehelseinstituttet som viser at minst 135 000 barn i Norge lider under foreldrenes bruk av alkohol og/eller annen rus og dårlig psykisk helse.

Målet med JEG SER er at så mange som mulig skal få kunnskap om og bli trygge på hva de kan gjøre når de er bekymret for et barn.

I kombinasjon med trafikksikkerhet syntes vi at informasjon til voksne som er bekymret for et barn og JEG SER prosjektet var en fin kombinasjon. De fleste barn i Norge har det heldigvis godt hjemme, men hvis en voksen er bekymret for et barn, er det viktig at man vet hva man skal gjøre. 


Takk til Uni Micro fra Blå Kors


Wistia video thumbnail

Se også

Thomas lærer kundene våre å utnytte oss

Fra kongsgård til forstad, fra kystjeger til sikkerhetsvakt, fra selger til prosjektleder – dette er kortversjonen av CV-en til Uni Micro-medarbeideren Thomas Lindeberg Espeland. Men hvem er Unni? Og hva er undergrunnsbowling? Vi kan røpe såpass som at det ikke er like skummelt og hemmelig som Fight Club. Bare nesten.

SoftRig er en drøm å jobbe med

Stadig flere integrasjonspartnere får øynene opp for SoftRig. Et av IT-selskapene som bruker plattformen til å bygge sine egne løsninger på toppen er Abacus, som opplever at det er enkelt å legge til funksjonene de ønsker. Kundene forteller at de har fått en enklere hverdag med løsningene som er bygget på SoftRig.

Nytt sertifiseringsnivå fra 2022

Snart nytt år og nye muligheter!