Velkommen til våre nye nettsider

05.08.2020

Uni Micro er stadig i endring og i den anledning ønsker vi at våre nettsider skal gjenspeile at vi kontinuerlig vokser og forbedrer oss. Vi har derfor hatt et stort fokus på å utvikle brukervennlige og informative sider. Du finner selvfølgelig igjen alt fra våre gamle nettsider, bare i ny og forbedret drakt. I tillegg har vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy, fått sin helt egen side. Vi håper våre nye sider vil falle i smak. 

Uni Micro

Uni Micro gir deg overordnet informasjon om Uni Micro og våre løsninger. På siden vil du også finne vår blogg. Fra siden vil du også få muligheten til å bli videresendt til relevante nettsted for våre løsninger, som også er en del av vår lansering. Våre nye Uni Micro-sider er tilrettelagt for brukervennlighet og for å gi en bedre oversikt om oss som leverandør.

Uni Economy

Uni Economy er økonomisystemet som er designet for å gjøre dine forretningsprosesser enklere og effektivisere din bedrift sine oppgaver. Uni Economy får i denne anledning skinne på en helt splitter ny nettside som er spesielt tilrettelagt for å gi deg all nødvendig informasjon om vårt skybaserte økonomisystem.


Vi har pusset opp

I tillegg lanserte vi i mai måned i år en splitter ny side for SoftRig, vårt komplette utviklings- og distribusjonsmiljø i skyen. Vi har også pusset opp Uni Økonomi-siden vår og gitt den et løft.

Softrig

SoftRig inkluderer et komplett utviklings- og distribusjonsmiljø i skyen, med ressurser som gir mulighet for betydelige kostnadsreduksjoner for selskaper som ønsker å lage nye løsninger tilpasset deres egen virksomhet. 

Uni Økonomi

Uni Økonomi er vårt prisbelønnede økonomisystem som har høstet utmerkelser for brukervennlighet og funksjonsrikdom i en årrekke. Uni Økonomi Desktop passer best for bedrifter med fire eller flere ansatte. Løsningen brukes av over 30 000 selskaper i ulike størrelser og bransjer.


Dine meninger er viktige for oss

Vi i Uni Micro ønsker hele tiden å bli bedre og vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger både når det gjelder våre nye nettsider eller andre ting. Del dine synspunkter med oss på markedsinfo@unimicro.no.


Se også

Koronaansatt

For oss litt mer erfarne deltagere i arbeidslivet er det vanskelig å se for seg å begynne på et helt nytt arbeidssted uten å kunne møte nye kollegaer, utenom gjennom en skjerm. Det har altså disse fire opplevd, uten at det på noen som helst måte har tatt motivasjonen fra dem. 

Svømmetreneren som ble administrerende direktør. Nå skal han lede selskapet til nye høyder.

Da Kjartan Solvi fikk sin første datter i 2006 bestemte han seg for at nok var nok. Karrieren som svømmetrener krevde for mange reisedøgn, og så hadde han jo faktisk en utdannelse som siviløkonom fra NHH i bagasjen.

Savner du klasseromskursene våre i Uni Økonomi V3?

Kanskje kan dette være løsningen for deg. Vi har laget e-læringskurs hvor du kan kjøpe hele kurset, eller deler av det.