Velkommen til våre nye nettsider

05.08.2020

Uni Micro er stadig i endring og i den anledning ønsker vi at våre nettsider skal gjenspeile at vi kontinuerlig vokser og forbedrer oss. Vi har derfor hatt et stort fokus på å utvikle brukervennlige og informative sider. Du finner selvfølgelig igjen alt fra våre gamle nettsider, bare i ny og forbedret drakt. I tillegg har vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy, fått sin helt egen side. Vi håper våre nye sider vil falle i smak. 

Uni Micro

Uni Micro gir deg overordnet informasjon om Uni Micro og våre løsninger. På siden vil du også finne vår blogg. Fra siden vil du også få muligheten til å bli videresendt til relevante nettsted for våre løsninger, som også er en del av vår lansering. Våre nye Uni Micro-sider er tilrettelagt for brukervennlighet og for å gi en bedre oversikt om oss som leverandør.

Uni Economy

Uni Economy er økonomisystemet som er designet for å gjøre dine forretningsprosesser enklere og effektivisere din bedrift sine oppgaver. Uni Economy får i denne anledning skinne på en helt splitter ny nettside som er spesielt tilrettelagt for å gi deg all nødvendig informasjon om vårt skybaserte økonomisystem.


Vi har pusset opp

I tillegg lanserte vi i mai måned i år en splitter ny side for SoftRig, vårt komplette utviklings- og distribusjonsmiljø i skyen. Vi har også pusset opp Uni Økonomi-siden vår og gitt den et løft.

Softrig

SoftRig inkluderer et komplett utviklings- og distribusjonsmiljø i skyen, med ressurser som gir mulighet for betydelige kostnadsreduksjoner for selskaper som ønsker å lage nye løsninger tilpasset deres egen virksomhet. 

Uni Økonomi

Uni Økonomi er vårt prisbelønnede økonomisystem som har høstet utmerkelser for brukervennlighet og funksjonsrikdom i en årrekke. Uni Økonomi Desktop passer best for bedrifter med fire eller flere ansatte. Løsningen brukes av over 30 000 selskaper i ulike størrelser og bransjer.


Dine meninger er viktige for oss

Vi i Uni Micro ønsker hele tiden å bli bedre og vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger både når det gjelder våre nye nettsider eller andre ting. Del dine synspunkter med oss på markedsinfo@unimicro.no.


Se også

Uni Micro effektiviserer og kompletterer software- og teknologiaktører

(Bergen 13. mai 2020) Uni Micro utvider sine forretningsområder og lanserer SoftRig, en plattform for utvikling og distribusjon av digitale løsninger. SoftRig gir konkurransefordeler til software- og teknologiaktører ved å levere innovasjoner raskt, ressurs- og kostnadseffektivt til markedet.

Oppsummering av vårt webinar - Markedsføring i utfordrende tider

Vi har den siste tiden sett hvor viktig det er å være tilgjengelig i flere kanaler, spesielt med tanke på dagens situasjon i samfunnet. Derfor har vi i samarbeid med et par svært dyktige markedsførere fra det digitale byrået INEVO AS gjennomført et webinar, med opp i mot 100 deltakere, hvor vi ga ut tips og råd om hvilke markedsførings grep det kan være lurt å ta nå. I etterkant har vi satt sammen en liste med disse konkrete rådene, og vil selvfølgelig dele disse med alle som ikke hadde anledning å være med på webinaret også. 

Har noen av dine kunder opplevd forsøk på svindel om frakt?

Vi opplever at flere har fått denne og lignende e-post og sms i det siste. Dette er absolutt ikke noe som er relatert til våre systemer eller noen av våre transportleverandører å gjøre.