Velkommen til våre nye nettsider

05.08.2020

Uni Micro er stadig i endring og i den anledning ønsker vi at våre nettsider skal gjenspeile at vi kontinuerlig vokser og forbedrer oss. Vi har derfor hatt et stort fokus på å utvikle brukervennlige og informative sider. Du finner selvfølgelig igjen alt fra våre gamle nettsider, bare i ny og forbedret drakt. I tillegg har vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy, fått sin helt egen side. Vi håper våre nye sider vil falle i smak. 

Uni Micro

Uni Micro gir deg overordnet informasjon om Uni Micro og våre løsninger. På siden vil du også finne vår blogg. Fra siden vil du også få muligheten til å bli videresendt til relevante nettsted for våre løsninger, som også er en del av vår lansering. Våre nye Uni Micro-sider er tilrettelagt for brukervennlighet og for å gi en bedre oversikt om oss som leverandør.

Uni Economy

Uni Economy er økonomisystemet som er designet for å gjøre dine forretningsprosesser enklere og effektivisere din bedrift sine oppgaver. Uni Economy får i denne anledning skinne på en helt splitter ny nettside som er spesielt tilrettelagt for å gi deg all nødvendig informasjon om vårt skybaserte økonomisystem.


Vi har pusset opp

I tillegg lanserte vi i mai måned i år en splitter ny side for SoftRig, vårt komplette utviklings- og distribusjonsmiljø i skyen. Vi har også pusset opp Uni Økonomi-siden vår og gitt den et løft.

Softrig

SoftRig inkluderer et komplett utviklings- og distribusjonsmiljø i skyen, med ressurser som gir mulighet for betydelige kostnadsreduksjoner for selskaper som ønsker å lage nye løsninger tilpasset deres egen virksomhet. 

Uni Økonomi

Uni Økonomi er vårt prisbelønnede økonomisystem som har høstet utmerkelser for brukervennlighet og funksjonsrikdom i en årrekke. Uni Økonomi Desktop passer best for bedrifter med fire eller flere ansatte. Løsningen brukes av over 30 000 selskaper i ulike størrelser og bransjer.


Dine meninger er viktige for oss

Vi i Uni Micro ønsker hele tiden å bli bedre og vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger både når det gjelder våre nye nettsider eller andre ting. Del dine synspunkter med oss på markedsinfo@unimicro.no.


Se også

Bank+Regnskap gjør det lettere for deg å lykkes med bedriften din

SpareBank 1 har som visjon at bank og regnskap skal smelte helt sammen, altså at kundene skal få dekket alle behov for å gjøre regnskapet i banken. Med på laget har de fått Uni Micro, som er en av Norges ledende aktører innen ERP- og økonomisystemer. Fordelen for deg som bedriftskunde er en enklere hverdag – og hjelp til å lykkes.

Nå blir inkasso lettere for regnskapsførerne!

Kravia og Uni Micro inngår samarbeid om automatisk og sømløs integrasjon mellom regnskap og inkasso

– Kanskje man kan si at min suksess er bygget på latskap?

De fleste som har hatt noe med Uni Micro å gjøre kjenner Sverre Senneset. Men det få kjenner til, er bakgrunnen hans fra Luftforsvaret. Hvordan påvirker den måten han leder på? Hva gjør han for å motivere og bygge tillit? Ja, hvordan får “en offiser og en gentleman” menneskene rundt seg til å lykkes?