Meny

Unipodden

27.01.2017
Kategori:

Uni Micro’s eget Skredderteam har nylig startet å produsere egne podkaster for å fremme de beste pluginsene sammen med tips og triks. Med seg på laget har de fått Britt Farestveit fra markedsavdelingen til å holde orden på regi og design.

Med en gjennomgang av ”Vareregister i Excel” i fikk Unipodden sin fødsel i slutten av januar på Youtube. Konseptet har som utgangspunkt å ta seerne med på en gjennomgang av anbefalte plugins der en forklarer hvordan de fungerer samtidig som en kommer med gode eksempler på bruksområder og målgrupper.

-Dette er en ny måte for oss å markedsføre produktene vi utvikler, sier teamleder for Skredderteamet, Lars Ørjan Nese. Tanken var å skape en litt mer avslappet atmosfære og et annet fora enn stereotypiske gjennomganger, sier Nese som sammen med Øyvind Flatekval innehar rollen som programledere i første episode.

Kvalitet i alle ledd

–Vi var også avhengig av å få med oss en person som kunne ta rollen som regissør og ha ansvar for scene, miljø og layout, fortsetter Nese som ikke legger skjul på sin begeistring av å ha Britt Farestveit med på laget. Britt har øye for detaljer, og hever kvaliteten på sluttproduktet. Samtidig er hun flink til å rettlede både meg og Øyvind til å holde fokus når vi sporer av med tørre vitser.

 

Varm atmosfære i kaldt hus

Unipodden blir spilt inn i et eldre hus i Eksingedalen. Her er det en varm atmosfære i et miljø med tømmervegger og knirking i gulvet. Tanken er å skape en aura av kos, varme og hygge nå i vinterhalvåret, sier Nese og legger til at temperaturen i huset langt i fra samsvarer med det den gir uttrykk for på skjermen. Snøen vi hadde på skoene når vi kom inn var fortsatt i krystallform når vi drog to timer senere, avslører han.

 

Flere episoder kommer

Gjengen bak podkasten er spent på mottakelsen den vil få blant publikum, og har planer om minst fem nye podkaster frem mot sommeren. Der skal en gå gjennom flere av de beste og mest populære pluginsene. Og Nese er ikke redd for å utvikle konseptet enda mer i kommende episoder. Vi går i gang med episode nummer 2 i løpet av februar og regner med at både vi og huset blir varmere i trøyen for hver episode, avslutter Skredderteamets leder.

 

Her er første episode

 

 

SE UNI PLUG-IN STORE

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer