Meny

Med plug-ins får du mer ut av Uni Økonomi

19.05.2016
Kategori:

Uni Økonomi består av en rekke standardfunksjoner, med du har kanskje behov de ikke dekker? I så fall kan du installere en eller flere plug-ins.

En plug-in er en tilleggsmodul som hjelper deg med å skreddersy systemet ditt, og de kan være alt fra små, enkle utvidelser til større komplekse løsninger.

Hvis du allerede har kjøpt Uni Økonomi lurer du kanskje hvorfor du kanskje må kjøpe “ekstrautstyr” på Uni Micros Plug-in Store? Som med alt annet når det gjelder Uni handler det om arbeidsflyten.

 

 

- Uni Økonomi er et standardsystem som skal tilfredsstille flere bransjer og kunder med sine behov, og det er begrenset hvor mye vi kan putte inn i standardløsningen uten at det blir veldig omfattende og rotete. Alle plug-ins passer heller ikke sammen, og derfor har vi gjort det slik at kundene kan velge, forklarer teamleder og utvikler i Uni Micro, Lars Ørjan Nese.

 

 lars.jpg

 

Tenk deg en App Store for økonomisystemet ditt - da har du Unis Plug-in Store. Butikken består nemlig av en stor mengde løsninger som er fritt tilgjengelig for en gunstig pris.

 

Alt i ett system

Teamet hans består av tre medarbeidere som jobber med kundespesifikke problemstillinger, og de lager skreddersøm ut fra behovene kundene har. Og Lars Ørjan vet godt hvor kundeskoene trykker - han har selv vært med på å utvikle 80 prosent av plug-insene som tilbys i butikken.

 

- Vi ser et voksende behov for kunder som ønsker mer interaksjon og sømløse tilpasninger som knytter seg til andre systemer. Det kan være du har et system til økonomi og et annet til CRM? Om det ikke finnes en plug-in i dag som håndterer dette, kan vi lage den sammen med deg. Med plug-ins kan vi skape interaksjonen i ett og samme system. Integrasjonsløsninger mellom Uni og andre systemer er noe av det vi jobber mest med for tiden.

 

Plug-ins gjør hverdagen enklere og mer effektiv for deg fordi de i utgangspunktet er laget for å løse én konkret utfordring, som da gjerne flere bedrifter har behov for å løse.

 

- Plug-ins er mer komplekse automatiserte integrasjoner mot andre systemer. En plug-in kan være alt fra en omfattende løsning som syr sammen flere systemer, til en liten fakturautskrift som viser serienummer på varene. Du bruker kanskje mye tid på én rutine, og ønsker en mer effektiv måte å gjøre tingene på? Om det ikke er flere med nøyaktig de samme behovene som deg, er det garantert mange som har noen som er tilnærmet. Det betyr at du kan finne løsningen du er på jakt etter i Plug-in Store.

 

Brukerne er imponerte

I butikken er plug-insene delt inn etter moduler som forteller mye om hvor de kan brukes og av hvilke kunder.

 

- Det gjør det enkelt å finne den eller de modulene du er på jakt etter, forteller Lars Ørjan.

 

- Hva er tilbakemeldingene fra kundene som bruker plug-ins?

 

- De er fornøyde, og de er imponerte over fleksibiliteten. Vi er selv positivt overrasket over at plug-in-systemet er så bra. Etter at det ble utviklet har det blitt en ny verden både for oss og kundene siden de kan få skreddersydd systemet sitt slik de vil.

 

Enkelt å kjøpe - enkelt å bruke

Å anskaffe seg plug-ins er svært enkelt: Du klikker deg inn på Plug-in Store, finner den eller de du vil ha, trykke “Bestill” og fyller ut skjemaet. Da går det en henvendelse til salgsavdelingen, og så blir du kontaktet.

 

- Det er ikke bindende når du bestiller - alt foregår i trygge rammer. Hvis du synes din plug-in er topp får du en link med et produktark, nedlasting til setup og installasjonsveiledning. Om det er behov for det kommer selgerne til bedriften din. Noen plug-ins er det også anbefalt å få et par timer med en konsulent på.

 

- Hvor mange plug-ins er det vanlig å anskaffe seg?

 

- Hvis vi setter oss ned med en kunde i ro og mak ender de som regel opp med flere. Det er mange ganger de ikke vet hva de vil ha, og heller ikke hva som finnes. De vet ikke om behovet før vi har funnet ut av det sammen, så mange plug-ins kan gi en aha-opplevelse, sier Lars før han konkluderer:

 

- Du finner rett og slett mye gull i butikken vår som gjør økonomihverdagen din enklere!

 

 

Lars Ørjans plug-in-favoritter

  • Etikettmodul, som er tilpasset for at du raskest mulig skal kunne skrive ut merkelapper, etiketter etc.
  • Varesynkronisering, som er en fiffig måte å holde en grei vareoversikt på.
  • Integrasjon mot Logistra, som er et fullintegrert EDI-system for sending av pakker og sporing og fraktberegning.
  • Økonomirapport i Excel, som er en ganske stor og omfattende rapport som er populær blant regnskapskontorer.
  • Vedlikehold av vareregisteret i Excel - det er veldig mange som justerer priser og varebeholdningen i Excel fordi de kjenner til det fra før. Når du forandrer i Excel, forandrer den også automatisk i Uni.

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer