Uni Micro søker flere flinke folk – er du den vi er på jakt etter?

09.03.2022

Siden 1986 har Uni Micro vært i forkant av den teknologiske utviklingen. En av årsakene til suksessen har vært å ta godt vare på den viktigste ressursen en arbeidsplass kan ha – menneskene som jobber der. 

– Uni Micro består av kompetente fagfolk på veldig mange områder. Vi er drevet av et ønske om å utvikle løsninger midt i hjertet av fintech for og sammen med norske kunder. Selv om vi har vært lenge i markedet har vi alltid klart å fornye oss – vi har vært villige til å tenke nytt og prøve nye ting, forteller administrerende direktør Kjartan Solvi.Kjartan Solvi, Administerende direktør - Uni Micro AS


Denne måten å jobbe på har gjort at Uni Micro i de siste årene ikke bare leverer regnskapssystemer til små og mellomstore bedrifter, men også økonomiplattformen SoftRig til DNB og SpareBank 1. 

– Dette får vi til fordi vi har de flinkeste folkene som hele tiden ser på hvordan vi kan gjøre fremtiden enda bedre for norske bedrifter. Hos oss er det rom for å utvikle seg, meningene dine skal bli hørt og ideene du har skal ha mulighet til å bli realisert. 

Aurora gikk på Politihøgskolen – valgte Uni Micro


Hvilken stilling passer for deg?

Takket være nytenking og fokus på teknologi, er Uni Micro et selskap i sterk vekst. Til sammen er det i dag 120 ansatte fordelt på kontorer i Modalen, Bergen, Haugesund, Oslo, Trondheim, Molde og Stavanger. 

– Grunnen til at vi trenger folk er at vi stadig tar stadig nye markedsandeler og nye områder, og vi ser at vi har stort potensiale for videre vekst i bedriften. 

Kjartan presiserer også at de er på jakt etter alle typer mennesker. 

– Dette er viktig for oss. Vi har plass til både relasjonsbyggeren, fagpersonen, strategen og deg som liker å jobbe med å løse kundenes utfordringer. Enkelt og greit hele spekteret. 

Så, hvilke jobber kan du søke på hos Uni Micro akkurat nå? Her presenterer vi kort hva stillingene innebærer, og følger du linkene kan du lese mer på Finn. Her kan du også opprette søk på Uni Micro.

– Vi er nok et varmere selskap enn mange av konkurrentene våre, sier Ivar

To fullstack utviklere 

– Som fullstack utvikler får du muligheten til å bruke de nyeste teknologiene, og du jobber med Uni Economy, Uni Økonomi V3 og SoftRig for DNB og SpareBank 1. Du blir med og bygger fremtidens økonomisystem, og alt du gjør og leverer vil påvirke hverdagen til tusenvis av norske bedrifter. 

En forretningsutvikler

– Som forretningsutvikler handler det om å utvikle økosystemet i Uni Micros løsninger. Vi ser etter en dyktig relasjonsbygger som kan jobbe sammen med kundene og integrasjonspartnerne våre, og levere eksempelvis prosjektsystemer, butikksystemer og CRM-løsninger som gjør at kundene våre får et enda bedre produkt. 

En løsningsselger

– Som løsningsselger gjelder det også å være en relasjonsbygger. Her skal du være med og utvikle nye løsninger, arbeide tett med nye og eksisterende regnskapsbyråer, og sammen med de være en veileder slik at sluttkundene lykkes. Regnskapsbyråene er våre viktigste samarbeidspartnere og vår hovedvei ut i markedet, så her får du mye ansvar. 

Alle utlyste stillinger


Fleksibilitet og fritid – sammensveiset og sosialt 

Så er det jo et spørsmål om arbeidssted. Dersom du har lest annonsene, ser du at arbeidsstedene enten er i Bergen, Haugesund, Modalen, Oslo og Trondheim. I disse hjemmekontortider har Uni Micro lagt godt til rette for fleksibilitet slik at hverdagen din går opp.

– Det er fritt frem for folk fra hele landet å søke. Som nyansatt vil du være litt ekstra hos oss, men etter hvert styrer du stort sett hverdagen din selv. Samtidig er vi jo litt opptatt av å være på kontoret for å styrke kulturen og samholdet – hvilket også er en del av suksessen vår. 

– Det handler om tillit, sier salgs- og markedsdirektør Sverre

Kjartan kan også fortelle at det medarbeiderne i Uni Micro setter spesielt stor pris på, er tilliten alle har til hverandre. Du får jobbe i en bedrift som utvikler seg, og som gir deg muligheter. 

– Vi liker å jobbe sammen, rett og slett. Men det kanskje aller viktigste er at hos oss blir du med et rikt og aktivt sosialt miljø. Vi har gode ordninger med utenlandsturer, firmahytte, kick-off og selvfølgelig julebord – gjerne med vårt eget husband. Så vi er ute etter deg som liker å ha det sosialt, som liker å bidra og er en person som gjør at kollegene dine får en bedre hverdag. 

– Hva vil du de som har lest helt til hit skal gjøre nå? 

– Hvis du synes dette er interessant og du har lyst til å jobbe med oss, er det bare å skrive søknad og legge ved CV-en din. Ring også gjerne på telefonnummeret som står i annonsen, og spør om alt du lurer på. Og er du i nærheten, kom gjerne innom for en uformell prat og se hvordan vi har det, avslutter Kjartan.

Fant du ikke stillingen “din” på Finn? Du kan også sende en åpen søknad til oss. Vi ønsker deg lykke til! 

Vil du følge en av våre nyansatte på Instagram? Da kan du lese mer om @uni.aurora her!Se også

Jeg ser ingen grunn til å bytte når alt fungerer så bra

En av våre mest trofaste kunder er Vossasylv Jakob Rongve AS, og siden forrige årtusen har de brukt ulike økonomiprogrammer fra Uni Micro. Da behovet for nettbutikk meldte seg, var det derfor naturlig at de tok kontakt med oss. Men er de fornøyd med det de har fått? Og hva sier forhandlere og privatkunder om Uni Nettbutikk?

Er du nyutdannet og søker jobb? Følg @uni.aurora på Instagram!

Som student eller nyutdannet – synes du det er vanskelig å vite hvordan livet er på en arbeidsplass? Føler du at jobbintervjuer og nettsider ikke gir deg svarene du leter etter? Det har Uni Micro gjort noe med, og startet @uni.aurora på Instagram. 

Nytt år, nytt regnskap, nye frister, ny A-ordning, ny MVA-melding – og andre nyheter

Like sikkert som at vi går inn i et nytt år, kommer det nye regler fra Skatteetaten. Her får du en enkel oversikt over noen av nyhetene, både for deg som driver AS og enkeltpersonforetak. I tillegg får du datoene som gjelder for innleveringer i 2022.