Meny

Systemet som gjør alt enklere for regnskapsbyråer og kunder

03.09.2014
Kategori:

Utfordringen for regnskapskontorer er å finne leverandører som kan levere helhetlige løsninger. De skal ha effektive og gode rutiner for generelt regnskapsarbeid som bilagsoppføring, momsavstemming og årsoppgjør.

Aldri mer dobbeltarbeid.
Våre løsninger gjør hverdagen mer effektiv.

Samtidig skal regnskapsprogrammet tilby løsninger som gjør at de knytter sluttkundene tettere til seg, og utnytte teknologiske muligheter på web, som fakturamottak og elektronisk bilagshåndtering.

 

– Enkelt forklart skal du ha et system som gir deg et enda bedre tilbud til sluttkunden din, sier Kjartan Solvi, nestleder i Uni Micro.

 

– Også sluttkunden opplever utfordringer når regnskapsbyrået ikke har skikkelige systemer på plass. Blant annet blir ikke dataene dine automatisk oppdatert, og da må alt gjøres to ganger: Kunden lager faktura i sitt system, regnskapsfører lager den på nytt i sitt system – og da blir det dobbelt så dyrt.

 

Er du ansatt i eller kunde av et regnskapsbyrå som jobber på denne måten? Da er det på tide å innføre nye rutiner – eller finne seg et nytt regnskapsbyrå.

 

Fleksibilitet for både byrå og kunde

Med Uni Micro kan regnskapskontorene tilby kundene sine skreddersydde løsninger, og de kan gi kundene dataene sine på en enkel måte. De kan gi dem tilgang til å utføre enklere operasjoner som å opprette kunder og varer, sende ut tilbud, ordre og fakturaer, og godkjenne fakturaer. Samtidig kan de hele tiden følge med på den økonomiske utviklingen i selskapet.

 

"Med Uni Micro kan kundene i utgangspunktet gjøre alt fra A til Å. Det eneste regnskapsbyrået gjør er å gå inn og sjekke og avstemme."

 

– Vi har løsninger som gjør at regnskapskontorene kan gi kundene webtilgang – eller de kan gjøre det på den tradisjonelle måten at de fører direkte. Fleksibilitet er et stikkord her.

 

Dette gjør at kundene får lavere kostnader. De får en kombinasjon av et godt tilgjengelig websystem og regnskapsførerens kompetanse. Med dette systemet vet også kundene at regnskapsbyrået tenker innovativt, og ønsker å være en rådgiver i tillegg til en bilagsfører.

 

– Med Uni Micro kan kundene i utgangspunktet gjøre alt fra A til Å. Det eneste regnskapsbyrået gjør er å gå inn og sjekke og avstemme.

 

Enkelt å komme i gang – enkelt å utvide

I følge Kjartan er ikke Uni Micros løsninger langt unna plug and play:

– Jeg bruker en time første gang til å vise systemet, og etter det klarer de alt selv. Så enkelt er det.

 

Dette gjør det rimelig for regnskapskontorene å tilby gode løsninger videre til sine kunder til konkurransedyktige priser. Regnskapskontorene kan selv opprette nye firmaer og brukere, og de bestemmer hva de ulike brukerne skal gjøre.

 

– Regnskapsbyråpakken vår inneholder modulene Regnskap, Faktura, Lønn og Timeregistrering. I tillegg kan du utvide med løsninger som Årsoppgjør, Bankavstemming, OCR-tolk, Fakturaflyt og Uni24. Og til sluttkundene kan du da tilby webløsninger som Uni24, Tilbud, Ordre, Faktura, Regnskap, Ledelsesinfo, Dokumentflyt, Reiseregning og Fakturagodkjenning.

 

Kjartan fastslår at det som gjør alle Uni Micros økonomiprogrammer og løsninger bedre enn konkurrentene er helhet og arbeidsflyt.

 

– Vi jobber for å ta hånd om hele arbeidsflyten til et regnskapskontor. Det handler om å sikre prosessene som tar lang tid for å få høyere effektivitet. Med Uni Micro får du markedets mest effektive løsning for bokføring. Samtidig har vi fokus på å gi regnskapskontorenes sluttkunder en positiv brukeropplevelse med et moderne webgrensesnitt tilpasset enklere brukeroppgaver.

 

I snart 30 år har Uni Micro levert løsninger for norske regnskapskontor. De vet hvor viktig det er å alltid ha oppdatert programvare.

 

– Du kan stole på at vi følger lover, regler og endringer. Og vi er stolte av vi i alle disse årene har levert sikre og stabile løsninger til regnskapskontorer og kundene deres over hele Norge, sier Kjartan før han avslutter:

 

– Ta kontakt med en av Uni Micros seks kontorer, så ser vi sammen på hva vi kan gjøre for deg.

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer