Meny

Suksess med nettbutikk

12.07.2015
Kategori:

Mange oppstartsnettbutikker fokuserer på tekniske løsninger, og bruker for mye ressurser i henhold til budsjett. Få har en god plan for markedsføringen av butikken. De aktørene som har god omsetning gjennom sin nettbutikk kan bruke mye ressurser på perfeksjonere den, men det kan ikke en oppstartsbutikk.

Vi tar netthandel på alvor og inviterte til netthandelsdag i Oslo i sommer. Netthandelsdagen inneholdt en rekke foredrag som var nyttig for de som ønsker å starte netthandel eller gjøre sin egen netthandel bedre.

I tillegg til interessante innlegg om hvordan Lunehjem og DentalSpar har gjort suksess med deres nettbutikk fikk deltagerne også konkrete råd og tips fra en av Norges dyktigste innen digital markedsføring. Kan min bedrift benytte bloggere? Vil det endre seg fremover? Hvordan skal jeg jobbe med søkemotoroptimalisering?

Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra deltagere, som føler de sitter igjen med nyttige tips og inspirasjon til å ta sin netthandel videre. Det gjør at vi kommer til å arrangere et lignede event i Bergen i september, kommenterer Jan Arve Dyrnes, daglig leder i Uni Micro Web.

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer