Sticos Rapport forenkler rapporteringen - nå integrert med Uni Economy

Sticos Rapport er et brukervennlig rapporteringsverktøy som nå er integrert med Uni Economy. Styringsverktøyet er utviklet av Sticos, som hjelper norske virksomheter med å etterleve regelverk med praktiske verktøy, kurs og rådgivning.

Enkelt, trygt og effektivt 
Med Sticos Rapport får du et styringsverktøy som du kan bruke til planlegging, analysering og rapportering til blant annet ledelse, samarbeidspartnere og bankforbindelser. Det er også et effektivt hjelpemiddel når du skal gi økonomiske råd til egne kunder. Sticos Rapport er sømløst integrert med dine regnskapsdata fra Uni Economy.

Sticos Rapport tilbyr:

  • Grafiske Rapporter som gir god oversikt
  • Enkel dokumentasjon av lovpålagt rapportering
  • Ferdig definerte nøkkeltall og mulighet til å lage egne
  • Transaksjonsoversikt ned på bilagsnivå
  • Regnskapsførers klienter får tilgang til egne Rapporter online via Sticos Rapport

«Gjennom vårt samarbeid med Uni Micro ønsker vi å tilby økt kundeverdi. Vi har som mål å skape gode kundeopplevelser gjennom brukervennlige og integrerte løsninger.» Leif A. Grytbakk, Adm. Direktør, Sticos AS.

«Med Sticos sitt meget sterke fagmiljø på laget, kan vi tilby våre kunder et enda rikere produkt. Vi er svært glade for samarbeidet med Sticos og ser frem til å utvikle dette til det beste for kundene våre.» Jannike Neset, Daglig leder Uni Micro AS

Mer informasjon:
www.unimicro.no 
www.sticos.no  
https://www.sticos.no/regnskap/rapport

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×