Sticos Rapport forenkler rapporteringen - nå integrert med Uni Economy

07.03.2019

Enkelt, trygt og effektivt 
Med Sticos Rapport får du et styringsverktøy som du kan bruke til planlegging, analysering og rapportering til blant annet ledelse, samarbeidspartnere og bankforbindelser. Det er også et effektivt hjelpemiddel når du skal gi økonomiske råd til egne kunder. Sticos Rapport er sømløst integrert med dine regnskapsdata fra Uni Economy.

Sticos Rapport tilbyr:

  • Grafiske Rapporter som gir god oversikt
  • Enkel dokumentasjon av lovpålagt rapportering
  • Ferdig definerte nøkkeltall og mulighet til å lage egne
  • Transaksjonsoversikt ned på bilagsnivå
  • Regnskapsførers klienter får tilgang til egne Rapporter online via Sticos Rapport

«Gjennom vårt samarbeid med Uni Micro ønsker vi å tilby økt kundeverdi. Vi har som mål å skape gode kundeopplevelser gjennom brukervennlige og integrerte løsninger.» Leif A. Grytbakk, Adm. Direktør, Sticos AS.

«Med Sticos sitt meget sterke fagmiljø på laget, kan vi tilby våre kunder et enda rikere produkt. Vi er svært glade for samarbeidet med Sticos og ser frem til å utvikle dette til det beste for kundene våre.» Jannike Neset, Daglig leder Uni Micro AS

Mer informasjon:
www.unimicro.no 
www.sticos.no  
https://www.sticos.no/regnskap/rapport


Se også

Velkommen til våre nye nettsider

Vi er svært stolte over å kunne lansere våre nye nettsider. Vårt fokus har hele veien vært på brukervennlighet og vi håper at dere får den samme opplevelsen med våre nye sider. 

Uni Micro effektiviserer og kompletterer software- og teknologiaktører

(Bergen 13. mai 2020) Uni Micro utvider sine forretningsområder og lanserer SoftRig, en plattform for utvikling og distribusjon av digitale løsninger. SoftRig gir konkurransefordeler til software- og teknologiaktører ved å levere innovasjoner raskt, ressurs- og kostnadseffektivt til markedet.

Oppsummering av vårt webinar - Markedsføring i utfordrende tider

Vi har den siste tiden sett hvor viktig det er å være tilgjengelig i flere kanaler, spesielt med tanke på dagens situasjon i samfunnet. Derfor har vi i samarbeid med et par svært dyktige markedsførere fra det digitale byrået INEVO AS gjennomført et webinar, med opp i mot 100 deltakere, hvor vi ga ut tips og råd om hvilke markedsførings grep det kan være lurt å ta nå. I etterkant har vi satt sammen en liste med disse konkrete rådene, og vil selvfølgelig dele disse med alle som ikke hadde anledning å være med på webinaret også.