Øk effektiviten og arbeidsflyten

Nå ruller vi ut kursplanen for våren. Våre standardkurs avholdes i Bergen, Oslo, Trondheim, Stavanger og Bodø. Der viser deg hvordan du kan jobbe mer effektivt og bli en superbruker i Uni Økonomi.

På grunnkursene tar vi deg gjennom de grunnleggende funksjonene og viser med gode eksempler hvordan du kan få en bedre arbeidsflyt i systemet. På kursene Regnskap for videregående og Uni Contracting - Prosjektstyring går vi dypere inn i funksjonaliteten.

 

Bli en superbruker

Vi er gode på Uni Økonomi, la oss vise deg hvordan du kan bli en skikkelig superbruker i systemet.

På tre dager går vi gjennom modulene Faktura, Regnskap og Lønn. Og følger opp med Regnskap for vidergående og Uni Contracting.

I kursene holder deg også oppdatert på nye lovendringer og krav fra myndighetene. Kursene kan tas enkeltvis eller som en serie.

 

Gode rabatter

Velger du å ta flere kurs, rabatterer vi.

Tar du (eller ditt firma) 3 kurs eller flere, blir kurs nummer 3 rabbatert med 100% og de eventuelt påfølgende med 20% hver. Altså 3 for 2 som det heter i varehandelen. (gjelder også om dere velger webkurset i Regnskap)

Vi rabatterer også ved flere deltaker fra samme firma på samme kurs med 20% for deltaker nummer to osv. 

 

Delt kunnskap - økt effektiviter

Er du allerede en proffbruker, men vet om andre i firmaet som ville satt pris på en slik mulighet? I så fall del gjerne denne artikkelen med dem.

 

Velkommen på kurs!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×