Øk effektiviten og arbeidsflyten

25.01.2019

På grunnkursene tar vi deg gjennom de grunnleggende funksjonene og viser med gode eksempler hvordan du kan få en bedre arbeidsflyt i systemet. På kursene Regnskap for videregående og Uni Contracting - Prosjektstyring går vi dypere inn i funksjonaliteten.

 

Bli en superbruker

Vi er gode på Uni Økonomi, la oss vise deg hvordan du kan bli en skikkelig superbruker i systemet.

På tre dager går vi gjennom modulene Faktura, Regnskap og Lønn. Og følger opp med Regnskap for vidergående og Uni Contracting.

I kursene holder deg også oppdatert på nye lovendringer og krav fra myndighetene. Kursene kan tas enkeltvis eller som en serie.

 

Gode rabatter

Vi rabatterer ved flere deltaker fra samme firma på samme kurs. Fra deltaker nummer to rabatter vi med 20% per stk.

 

Delt kunnskap - økt effektiviter

Er du allerede en proffbruker, men vet om andre i firmaet som ville satt pris på en slik mulighet? I så fall del gjerne denne artikkelen med dem.

 

Velkommen på kurs!


Se også

Vi vil bygge en løsning som gir merverdi for kunden

På fritiden snekrer produkteier i SoftRig, Kenneth Berg Nysveen (29), gjerne anneks på hytta. På jobb sørger han for å snekre de beste løsningene for sluttbrukerne.

– Hjelp oss med navnet og vinn 25 000 kr!

Uni Micro utlyser en solid premie til den som klekker ut navnet på vår nye portal for regnskapsbyråer.

Pulsen av Uni Micro i Oslo

I forkant av byråkonferansen i september tok vi en prat med flere av Uni Micro sine ansatte. Denne lille føljetongen valgte vi å kalle «Pulsen av Uni Micro». Her er en av disse. Vi møter Lars-Erik Andersen som jobber som systemkonsulent og har lang fartstid med Uni Økonomi V3 og vårt contracting system.