Øk effektiviten og arbeidsflyten

25.01.2019

På grunnkursene tar vi deg gjennom de grunnleggende funksjonene og viser med gode eksempler hvordan du kan få en bedre arbeidsflyt i systemet. På kursene Regnskap for videregående og Uni Contracting - Prosjektstyring går vi dypere inn i funksjonaliteten.

 

Bli en superbruker

Vi er gode på Uni Økonomi, la oss vise deg hvordan du kan bli en skikkelig superbruker i systemet.

På tre dager går vi gjennom modulene Faktura, Regnskap og Lønn. Og følger opp med Regnskap for vidergående og Uni Contracting.

I kursene holder deg også oppdatert på nye lovendringer og krav fra myndighetene. Kursene kan tas enkeltvis eller som en serie.

 

Gode rabatter

Vi rabatterer ved flere deltaker fra samme firma på samme kurs. Fra deltaker nummer to rabatter vi med 20% per stk.

 

Delt kunnskap - økt effektiviter

Er du allerede en proffbruker, men vet om andre i firmaet som ville satt pris på en slik mulighet? I så fall del gjerne denne artikkelen med dem.

 

Velkommen på kurs!


Se også

Velkommen til våre nye nettsider

Vi er svært stolte over å kunne lansere våre nye nettsider. Vårt fokus har hele veien vært på brukervennlighet og vi håper at dere får den samme opplevelsen med våre nye sider. 

Uni Micro effektiviserer og kompletterer software- og teknologiaktører

(Bergen 13. mai 2020) Uni Micro utvider sine forretningsområder og lanserer SoftRig, en plattform for utvikling og distribusjon av digitale løsninger. SoftRig gir konkurransefordeler til software- og teknologiaktører ved å levere innovasjoner raskt, ressurs- og kostnadseffektivt til markedet.

Oppsummering av vårt webinar - Markedsføring i utfordrende tider

Vi har den siste tiden sett hvor viktig det er å være tilgjengelig i flere kanaler, spesielt med tanke på dagens situasjon i samfunnet. Derfor har vi i samarbeid med et par svært dyktige markedsførere fra det digitale byrået INEVO AS gjennomført et webinar, med opp i mot 100 deltakere, hvor vi ga ut tips og råd om hvilke markedsførings grep det kan være lurt å ta nå. I etterkant har vi satt sammen en liste med disse konkrete rådene, og vil selvfølgelig dele disse med alle som ikke hadde anledning å være med på webinaret også.