Sertifiseringskurs og fordelsprogram for regnskapsbyrå

24.06.2021

Hva er byråsertifisering?

Kort fortalt er byråsertifisering et partnerprogram mellom Uni Micro og regnskapsbyrå som benytter Uni Economy. Det å bli sertifisert av Uni Micro er et kvalitetsstempel – både for regnskapsføreren og byrået.

Sertifiserte byrå nyter en rekke fordeler. Blant annet blir byrået en sentral samarbeidspartner med Uni Micro, og vil kunne påvirke utviklingen av Uni Economy. Videre vil Uni Micro veilede mulige sluttkunder mot de sertifiserte byråene, og vi tilbyr gode kickback-ordninger på blant annet brukertilganger og kunders transaksjonskostnader. Fordelsprogrammet består av flere nivå. Nivået avhenger av hvor mange sertifiserte brukere byrået har, og hvor mange sluttkunder byrået fører for i Uni Economy. Graden av fordeler og forpliktelser speiles ut i fra dette nivået.


Hvem passer det for?

Vi ønsker alle våre kunder velkommen til å bli sertifiserte byrå, små som store! Minimumskravet er fem selskaper i Uni Economy, og at minst én ansatt har bestått kurset.

Selve kurset passer for både nye brukere og for dem som har brukt systemet en stund. I tillegg til å sikre en grundig opplæring av Uni Economy, er bestått kurs en kvalitetssikring av regnskapsførers kompetanse i systemet. Kurset er også hensiktsmessig å benytte seg av ved nyansettelser. Et byrå har gjerne brukt Uni Economy en stund, men har nyansatt som også skal ta det i bruk. Da er dette kurset en ypperlig anledning til å gi vedkommende opplæring i systemet, samtidig som byrået sikrer seg (enda) en sertifisert bruker – som blir tellende i forbindelse med fordelsprogrammet.

«Kjempebra kurs, jeg har lært mye! Innholdet er godt tilpasset med relevante oppgaver»

Andreas Paulsen, regnskapsfører i Verdi Trøndelag AS


Uni Economy er bygget på en felles plattform sammen med andre økonomisystemer, og selve sertifiseringskurset vil nå tilbys på tvers av disse systemene.

 

Hvordan bli sertifisert?

Første steg er å gjennomføre sertifiseringskurs. Innledningsvis ble kurset avholdt på «gamlemåten» på Uni Micros årlige byråkonferanse, men slik er det ikke i dag.


«Nå tilbys kurset digitalt på vår e-læringsplattform, og kan gjennomføres når deltakeren selv ønsker det»

Kristiane, Uni Micro


Det vil lanseres nytt kursinnhold i forbindelse med den kommende byråkonferansen i september, og alle våre kunder vil få invitasjon til å melde seg på kurs i forkant av dette. For dem som har tatt sertifiseringskurs tidligere, tilgjengeliggjøres en komprimert utgave som oppdaterer brukeren på den nyeste funksjonaliteten i systemet. En slik sertifiseringsoppdatering er obligatorisk for å holde på partnerskapet, og er et ledd i Uni Micros kvalitetssikring av de sertifiserte byråene.

Noen er gjerne ivrige etter å ta sertifiseringskurset allerede nå. Det er fullt mulig å gjennomføre fjorårets variant, og påmeldingsskjema finnes på Uni Economys hjemmeside. Bestås dette kurset, teller det på lik linje med høstens kommende utgave.

Ved bestått kurs og minimum fem selskaper i Uni Economy, blir byrået altså Uni Micro-sertifisert!

Vår ekspert: 


Kristiane Rødland jobber med forretningsutvikling og salg i Uni Micro og har jobbet tett med sertifiseringsprogrammene under Training Powered By Uni Micro.


Se også

Thomas lærer kundene våre å utnytte oss

Fra kongsgård til forstad, fra kystjeger til sikkerhetsvakt, fra selger til prosjektleder – dette er kortversjonen av CV-en til Uni Micro-medarbeideren Thomas Lindeberg Espeland. Men hvem er Unni? Og hva er undergrunnsbowling? Vi kan røpe såpass som at det ikke er like skummelt og hemmelig som Fight Club. Bare nesten.

SoftRig er en drøm å jobbe med

Stadig flere integrasjonspartnere får øynene opp for SoftRig. Et av IT-selskapene som bruker plattformen til å bygge sine egne løsninger på toppen er Abacus, som opplever at det er enkelt å legge til funksjonene de ønsker. Kundene forteller at de har fått en enklere hverdag med løsningene som er bygget på SoftRig.

Nytt sertifiseringsnivå fra 2022

Snart nytt år og nye muligheter!