Meny

Samarbeidspartner som tilbyr en komplett løsning

24.11.2015
Kategori:

Full kontroll på ordrebestillinger og lagerstyring.

I tre år nå har Jarle Vermundsen importert og solgt trenings- og fritidstøy til private og bedrifter gjennom nettbutikken treningstoy.no fra Kopervik på Karmøy.

 

I tillegg til trenings- og fritidstøy til både dame og herre selger han også ulike accessories, samt helsekost og kosttilskudd gjennom nettbutikken.

 

Lette aktivt etter en nettbutikkløsning

Jarle forteller at han er glad for at han kom over Uni Nettbutikk allerede i planleggingsfasen før treningstoy.no gikk live.

– Jeg har brukt andre systemer tidligere, men har egentlig aldri vært helt fornøyd. Ikke før nå, sier han.

Han forteller at han har drevet nettbutikk før, og at systemene han da brukte rett og slett ble for tungvinne og tidkrevende da antall ordre og omsetningen i butikken økte.

– Med Uni Nettbutikk har jeg endelig funnet en samarbeidspartner som tilbyr en komplett løsning. For meg er det også viktig at nettbutikken kan vokse med programmet, uavhengig av om omsetningen er på femhundretusen eller 15 millioner, sier han.

På spørsmål om hva som er det beste med Uni Nettbutikk, svarer han kontant.

– Det er helt klart integrasjon mot økonomi og lagerstyring, i tillegg til integrasjon mot tredjepartsaktører som posten og Klarna i vårt tilfelle.

 

Enkelt å bruke

Du trenger ingen særlig IT-kompetanse for å bruke nettbutikkmodulen, men det er selvfølgelig en fordel å ha vært litt borti data på en eller annen måte.

– Jeg fikk en liten innføring da jeg installerte programmet, men det aller meste flyter av seg selv, sier han.

Trenger du hjelp til å komme i gang med Uni Nettbutikk, finnes det flere gode opplæringsvideoer lett tilgjengelig på Uni Micros YouTube-sider som tar deg steg for steg gjennom alt du trenger å vite før nettbutikken er oppe og står.

 

"Det finnes flere gode opplæringsvideoer lett tilgjengelig på Uni Micros YouTube-sider"

 

I tillegg til Uni Nettbutikk bruker Jarle fakturamodulen for å holde styr på ordrebestillinger og vareflyt. Når han legger inn en ny ordre i systemet, overføres den automatisk til Uni Faktura for videre behandling. Enklere blir det ikke.

 

Store ambisjoner

Jarle har store ambisjoner for nettbutikken sin, og forteller at de er i en positiv utvikling.

– Selv om butikken går bra, kunne den selvfølgelig gått enda bedre. Sånn vil det jo alltid være. Det viktigste er tross alt at kundene får en god handleopplevelse i nettbutikken og at de får det de bestiller til riktig pris, sier han.

Nettbutikken driver han ved siden av sin andre jobb som er offshore for Statoil i Nordsjøen, hvor han jobber to uker på og fire uker av. Det er i disse fire ukene han bruker mest tid på nettbutikken. Men han har ansatte som tar seg av driften mens han er i Nordsjøen, så butikken er i full drift hele tiden.

 

"Programmet Uni Nettbutikk er et driftsikkert og gjennomtestet produkt med høy oppetid"

 

Ellers er Jarle en aktiv kar som liker å trene for å holde seg i form. Noe som kommer godt med når han skal holde følge med sin fem år gammel datter. Om sommeren er det båtlivet som nytes, mens fjellet lokker mer i de andre årstidene. Han er dessuten utpreget sosial og liker derfor også å tilbringe mye tid med venner.

 

Over 400 nettbutikker

Uni Økonomi har i dag over 400 nettbutikker i drift. Programmet Uni Nettbutikk er derfor et driftsikkert og gjennomtestet produkt med høy oppetid.

Nettbutikken treningstoy.no er absolutt verdt et besøk, og under fanen “Aktuelt” ligger det mange gode treningstips og blant annet flere oppskrifter på sunn og næringsrik mat.

 

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer