Tilbyr revolusjonerende løsning

Tilgang på likviditet og kontroll på pengestrømmen er viktig for alle bedrifter. Sammen med Buffer og Sparebanken Vest er Uni Micro stolte av å kunne presentere en løsning som vil revolusjonere hverdagen for norske bedrifter på dette området i tiden fremover.

Det nye samarbeidet mellom Uni Micro og Sparebanken Vest betyr at kunder av Uni Economy nå får mulighet til å bruke Buffer, den digitale finansieringsløsningen som gir norske bedrifter en låneramme eller «buffer» basert på utestående fakturaer. Buffer er tilgjengelig likviditet som ikke koster noe før bedriftene bruker det, og pengene vil være tilgjengelig på konto med en gang. Man trenger heller ikke å skifte bank. 
– Vår visjon er å skape verdens beste kundereise, og ett av de viktigste kriteriene for å oppnå dette er å gi kundene våre mulighet til å utvikle seg. Med Buffer integrert i Uni Economy kan vi tilby en helt ny måte for finansiering og likviditetsstyring som vi er sikker på at våre kunder vil ha stor nytte av, sier viseadministrerende direktør i Uni Micro, Kjartan Solvi.


Vellykket lanseringsturné


Den siste uken har Uni Micro og Sparebanken Vest vært på lanseringsturné i store deler av Norge for å vise fram den nye løsningen, og for å prate med regnskapsbyrå og samarbeidspartnere. Turen har gått til Oslo, Levanger, Stavanger, Trondheim, Kristiansand og Bergen. 
– Jeg har vært med til Stavanger, Kristiansand og Bergen, og det har vært gøy å reise rundt å treffe så mange glade folk som har gitt oss veldig positive tilbakemeldinger på den nye løsningen. Bedriftene ser stor verdi av løsningen i form av forenklet finansiering for små bedrifter, og regnskapsførere setter pris på at de nå kan tilby rådgivning innenfor finansiering til kundene sine. For oss i Uni Micro er det givende å treffe mennesker som skal bruke løsningen, og som ser hvor stort potensiale det er i det nye systemet og hva ny teknologi kan hjelpe de med, sier innholdsprodusent i Uni Micro, Lars Ørjan Nese.

Vestlandsbedrifter som setter spor etter seg


Sparebanken Vest synes det nye samarbeidet er spennende. 
–Vi føler at Uni Micro og Sparebanken Vest er mye av samme lest. Vi er begge lokale og har felles verdier, og det har nok lagt grunnlag for det gode samarbeidet, at vi har det samme ståstedet. At begge bedrifter har jobbet målrettet med å få dette til, er fantastisk! Og det at en slik innovativ løsning som lanseres nasjonalt, kommer fra to Vestlandsbedrifter, synes vi er veldig stas, sier de.

Vil gi kundene større verdi


Fakta Regnskap-Revisjon-Rådgivning, ett av de største, uavhengige regnskapsbyråene i Bergen, er et av firmaene som satser på den nye løsningen som sitt satsingsprodukt.
– Vi står i en revolusjon når det gjelder digitalisering og automatisering i regnskapsbransjen, så det gamle regnskapssystemet vi brukte måtte vi bare fase ut eller så klarer man ikke å gi kundene våre verdi og taper i konkurransen. Verdien av å ha en regnskapsfører, er rådgivningen som regnskapsførere kan gi, og dette er basert på helt oppdaterte tall, og da må automatisering være på plass. For å overleve i regnskapsbransjen må vi også ha volum, og dette kan vi få til sammen med Uni Micro og Sparebanken Vest. Jo mer gode innspill basert på oppdaterte prognoser og rapporter vi kan gi til kundene, jo større er verdien av regnskapsrapportene og rådgivingen for kundene, sier daglig leder i Fakta Regnskap-Revisjon-Rådgivning, Dag Hillesøy.


Fakta Regnskap-Revisjon-Rådgivning vurderte mange regnskapsløsninger, men da de fant Uni Micro, var valget enkelt. 
– Vi er i samme kvartal, de er også lokalt forankret, de tar oss på alvor og vi tar de på alvor. Den gode kommunikasjonen vi fikk var utslagsgivende, sier Hillesøy.

Hva kan vi hjelpe med?
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×