Meny

Salgsteamet vokser i Oslo

30.03.2015
Kategori:

Odd-Øivind Kure er vårt nye tilskudd på salgsteamet og skal jobbe ved avdelingskontoret i Oslo. Han vil primært ha ansvar for eksisterende og potensielle kunder innen regnskapsbransjen. 

Odd-Øyvind vil bli å treffe på messer, frokostmøter, fagdager i regi av NARF og andre faglige arrangement i tiden fremover.

Odd-Øivind kommer fra salgstilling i Axia, hvor han har jobbet mye med salg av driftsløsninger og –kontrakter. Han har også blant annet erfaring fra Visma med salg av økonomissystemer i ryggsekken. Odd-Øivind har tidligere studert bedriftsøkonomi ved EDB Høyskolen i Oslo og informatikk ved Universitetet i Oslo. 

Det er flere grunner til at Odd-Øivind ønsket å starte i Uni Micro. For det første ser han på Uni Micro som et interessant og offensivt selskap. Han synes også bransjen er spennende og ønsker å følge utviklingen fremover. Videre er det viktig for Odd-Øivind å jobbe med og selge produkter som utgjør en forskjell. I tillegg hadde han fått inntrykk av at arbeidsmiljøet var hyggelig og profesjonelt.

Vi ønsker Odd-Øivind velkommen til oss!

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer