Så enkelt gjør du hele årsavslutningen i Uni Economy

02.06.2022

Flere av kundene som henvender seg til oss er usikker på hva løsningen innebærer, men først og fremst er det mange som ikke er klar over at denne funksjonaliteten eksisterer. Derfor passer det bra å fortelle deg om hva som er tilgjengelig.


Automatisk sjekkliste

Den helintegrerte løsningen i Uni Economy bidrar til å gi deg en enkel og oversiktlig avslutning av regnskapsåret. Funksjonen tilbyr avstemming av årsregnskapet, føring av disponeringer og innsending av ligningsoppgaven. 

Før balansen kan avstemmes, går du gjennom en oversiktlig sjekkliste med nødvendige avklaringer som må gjøres. På flere av punktene vil systemet automatisk sjekke for deg om oppgaven er utført, og de resterende vil fungere som en huskeliste. 


Hvordan aktivere årsavslutning i Uni Economy?

Er du administrator kan du enkelt tildele funksjonalitet til aktuelle brukere i Uni Economy. Det gjør du på følgende måte:

Gå til Innstillinger → Brukere → Roller og tilganger

Brukerne som har fått tilgang til tjenesten vil da finne funksjonen i modulen Regnskap.

Et godt tips er at det sannsynligvis vil spare deg for tid å ha denne funksjonen helintegrert med systemet. Det er fordi du ikke behøver å logge deg inn i et eksternt program for årsavslutning, for deretter å måtte eksportere nødvendige data. 

Mer detaljert beskrivelse om funksjonen 


Lurer du på noe? Spør oss!

Har du spørsmål om noe av dette, ønsker detaljert prisinformasjon eller vil vite mer om hvordan du gjør regnskapet ditt enklere? I så fall er det bare å ta kontakt med oss på support@unimicro.no 

Vi ønsker deg lykke til med årsavslutningen din – og en riktig god sommer.


Vår ekspert: 

Stian Søvdsnes Knudsen er salgskonsulent med ansvar for eksisterende kunder.


Se også

Uni Micro søker flere flinke folk – er du den vi er på jakt etter?

Historien om Uni Micro er et ekte eventyr. Fra én manns visjon om å lage et regnskapsprogram som ville forenkle hverdagen til norske bedrifter, til å bli en ledende og anerkjent leverandør av flere nyskapende og skybaserte økonomisystemer – nå kan du bli en del av dette eventyret. 

Jeg ser ingen grunn til å bytte når alt fungerer så bra

En av våre mest trofaste kunder er Vossasylv Jakob Rongve AS, og siden forrige årtusen har de brukt ulike økonomiprogrammer fra Uni Micro. Da behovet for nettbutikk meldte seg, var det derfor naturlig at de tok kontakt med oss. Men er de fornøyd med det de har fått? Og hva sier forhandlere og privatkunder om Uni Nettbutikk?

Er du nyutdannet og søker jobb? Følg @uni.aurora på Instagram!

Som student eller nyutdannet – synes du det er vanskelig å vite hvordan livet er på en arbeidsplass? Føler du at jobbintervjuer og nettsider ikke gir deg svarene du leter etter? Det har Uni Micro gjort noe med, og startet @uni.aurora på Instagram.