Meny

Regnskap på mobil og nettbrett gjør jobben din enklere

03.09.2014
Kategori:

Du er på en etterlengtet ferie, og plutselig ringer telefonen. Det er fra jobben som ikke finner noen viktige ordre, og for en gangs skyld har du latt PC-en være hjemme. Og mens pulsen øker og angsten sprer seg vet du ikke om det er fortvilelsen over ikke å kunne gjøre noe eller det oppgitte blikket fra din kjære som er verst…

Gjør regnskap på mobil og nettbrett. Med Uni Micro er det enkelt å være borte.

Dette er et velkjent problem for mange, i følge nestleder hos Uni Micro, Kjartan Solvi.

 

– Den største utfordringen med tradisjonelle regnskapssystemer er tilgjengelighet, uansett om du er på hytta, på toget eller på farten. Du har full tilgjengelighet via web når du er på nett, og i dag har du jo nett overalt.

 

"Arbeidshverdagen din blir enklere fordi du ikke trenger å være på kontoret for å få utført jobben."

 

Så hva er da unnskyldningen for ikke å være tilgjengelig 24/7 selv om du ikke har PC akkurat der og da? Med et skikkelig regnskapssystem finnes det ingen. Nå kan du nemlig gjøre regnskap på mobil og nettbrett.

 

Skyløsningen som gir deg regnskapet i lomma

Med Uni24 fra nettbrett og mobil kan du når som helst og hvor som helst foreta enkle funksjoner du gjør ofte, som for eksempel å lage ordre, opprette ny kunde, hente rapporter og sende eller godkjenne fakturaer.

– Alle som har tilgang kan jobbe samtidig fra forskjellige løsninger, og alle data blir samlet på et sted til slutt. Og dette fungerer sømløst mellom plattformer og enheter.

 

DETTE ER UNI24

  • Gjør arbeidsdagen enklere
  • Alltid tilgjengelig
  • Regnskap på mobil og nettbrett
  • Fungerer sømløst
  • Automatisk synkronisering mot kontor-PC
  • Ledelsesmodul med egen app
  • Intuitivt og fleksibelt
  • Effektivt og kostnadsbesparende
  • Best i test fem år på rad


Last ned demo av Uni24 her

 

Uni24 er intuitivt, gir deg frihet og fleksibilitet, bedre oversikt og sikrer rask og god kundebehandling. Alt synkroniseres automatisk slik at du ikke trenger å oppdatere PC-en når du kommer tilbake på kontoret, og du får bekreftelser direkte på epost. Det sikrer effektiv drift og lave kostnader på utstyr og programvare.

 

– Arbeidshverdagen din blir enklere fordi du ikke trenger å være på kontoret for å få utført jobben din. Vi har også gjort det slik at løsningen kan skreddersys for den enkelte bruker. Du kan i tillegg selv opprette, styre og slette antall brukere i ditt eget system.

 

Kjartan mener at den største fordelen med Uni24 er at du får markedets ledende økonomisystem for SMB, og det er kåret til best i test fem år på rad av PC World Norge.

 

– Dette er fjerde gang Uni Micro presenterer et nytt økonomiprogram, og det ligger snart 30 års erfaring bak. Så vi vet veldig godt hva som fungerer for kunden når vi lager løsninger. Alt i alt får du et utrolig innholdsrikt system.

 

Regnskap blir morsommere med en app

Uni24 har en rekke funksjoner: Tilbud, Faktura, Ordre, Regnskap, Fakturagodkjenning, Dokumentflyt, Reiseregning og Ledelsesinfo.

 

– Ledelsesinfo gir deg oversikt over nøkkeltall med enkel vurdering av økonomien i bedriften, grafisk fremstilling av resultat og balanse, tabeller som viser utviklingen de siste to år og oversikt over utviklingen på fakturaer, ordre og tilbud.

 

Ledelsesinfo har i tillegg en egen Android-app som du finner på Google Play under navnet “Uni24”. Appen inneholder regnskapsrapporter, liste på beste selger, beste produkt og største kunder, og du finner også nøkkeltallsinfo om bedriften som soliditet og lønnsomhet.

 

– Med Uni24 får du det beste av to verdener: Du får tilgjengeligheten, lave kostnader og mange funksjoner på web, samtidig som du har markedets beste økonomisystem i bunn tilgjengelig på kontoret, avslutter Kjartan.

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer