Meny

Prosjektverktøyet som sikrer deg effektivitet og inntekter

03.09.2014
Kategori:

Når du er håndverker eller prosjektleder og jobber ute i “felten” skjer det mye, og det kan være vanskelig å få med seg alt. Én ting er å glemme å fakturere noen skruer og muttere, men hva om du glemmer å fakturere timer? Hvis dette skjer deg ofte kan du tape mange penger i løpet av et år.

Uni Contracting sikrer full kontroll og høyere lønnsomhet på alle prosjekter.

– Det kan være vanskelig å få samlet inn informasjon om hvilke varer som blir brukt, hvor mange timer som har gått med, både til arbeid og reise. Ofte har du også flere ute på prosjekter og serviceoppdrag, hvilket gjør det enda mer komplisert, forteller Per Christian Karlsen, salgs- og markedssjef i Uni Micro.

 

– En annen utfordring er at det stilles stadig større krav til dokumentasjon både i form av skjemaer og bilder, og dette har man ofte ikke verktøy til å styre.

 

Et velfungerende prosjektverktøy har lenge vært etterlyst blant de som jobber mye ute. Men ikke bare skal det gjøre at du husker alt, det skal også fungere sømløst og synkronisere automatisk med resten av bedriften.

 

Prosjektverktøyet som gir deg full kontroll

Uni Contracting med SpeedyCraft er et slikt verktøy. Du kan bruke programmene på kontoret og ute i felten, hvilket gjør at du får hele oversikten på prosjektene.

 

– Dette kan kalles prosjektlederens beste venn. Du får full kontroll over inntekter, kostnader, vare- og timeforbruk. Alt blir registrert fortløpende og er løpende oppdatert. Uni Contracting brukes mye innen elektrobransjen der mange jobber på ett prosjekt, og også på mer ad hoc serviceoppdrag.

 

"Uni Contracting er bedre enn tilsvarende løsninger på markedet. Det er fordi vi har en god synkronisering mellom felt og økonomisystemet"

 

Du får det naturlige og sømløse samspillet mellom de som er ute og de som sitter på kontoret. Du får den gode arbeidsflyten frem og tilbake, og du får alt dokumentert slik at det lett kan hentes frem i ettertid.

 

– Det er også knyttet opp mot lønnssystemet, så de timene som er brukt ute kan brukes direkte med tanke på lønn, og ikke bare til fakturering av kundene.

 

I følge Per Christian er en annen fordel med Uni Contracting at de som sitter på kontoret kan tildele jobber til de som jobber ute. De kan se hvem som er lagt til å på hvilke prosjekter.

 

– Dette er bra hvis det for eksempel er sykdom, eller hvis noen oppdrag tar lengre tid enn beregnet. Du kan også legge inn i kalenderen hvis du er forhindret, slik at de på kontoret ser det.

 

Uni Contracting passer for alle virksomheter som har time-, vare-, og dokumentasjonskrav. Alt blir synkronisert automatisk frem og tilbake mellom felt og kontor.

 

– Du kan registrere timer både for deg selv og de som er på arbeidslaget ditt. I tillegg brukes Viatracks, slik at du også får med kilometergodtgjørelse og bompenger som gjerne blir glemt. Du kan også registrere absolutt alt av kostnader på biler og utstyr. De som er ute i felten kan bestille varer til sitt prosjekt, og plassere kostnadene direkte. Alt i alt gjør dette at du kan spare store summer hvert år.

 

Alt du trenger i én løsning

Siden det skal brukes ute på oppdrag er Uni Contracting enkelt å komme i gang med. Du skal opprette litt informasjon først, men Per Christian lover at systemet ikke tar alt for lang tid å sette opp.

 

– Og du kan utvide løsningen etter hvert som bedriften vokser, både med flere brukere, mer funksjonalitet og flere moduler, som Regnskap og Lønn. Du kan også legge til Butikkdata, Nettbutikk og andre moduler.

 

Alt er selvsagt oppdatert når det gjelder lover og regler. Det har kommet veldig mange krav til skjemaer som skal fylles ut, som for eksempel elektrobransjen som skal ha samsvarserklæring og mange andre skjemaer.

 

– Disse ligger ferdig definert i den håndholdte enheten, slik at både du og kunden kan signere direkte. Det blir synkronisert inn i prosjektet slik at det ligger i økonomisystemet. Og da ligger det lagret der isteden for på et ark i bilen.

 

I tillegg kan du ta bilder av jobben, som elektriske installasjoner. Dette blir også synkronisert. Da kan det hentes frem dokumentasjon på arbeidet i ettertid hvis det for eksempel skulle oppstå en skade som kan medføre erstatningskrav.

 

– Uni Contracting er bedre enn tilsvarende løsninger på markedet. Det er fordi vi har en god synkronisering mellom felt og økonomisystemet, og vi er konkurransedyktige på pris. Ta kontakt med oss, slik at vi kan finne en optimal løsning for deg og din bedrift, avslutter Per Christian.

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer